Lav ansøgning

Vores målgruppe er socialt udsatte børn i alderen 6-18 år i hele Horsens Kommune. Vi bliver typisk kontaktet af skole, SFO, socialrådgiver, sundhedsplejerske, eller frivillige i foreningerne, der har daglig omgang med børnene og deres familie, og som kender deres forhold.

Ansøgningsskema

Ansøgning - Horsens

Ansøgning - Horsens

 • Forælder/værge
 • Barnet
 • Aktivitet
  • Økonomi
  Oplysninger på forælder/værge:
  Hjemmeboende børn:

  Læs før du ansøger

  Ansøgningsprocedure

  Før du sender en ansøgning, skal du være opmærksom på:

  • Første gang et barn modtager hjælp fra BROEN Horsens, dækker vi kun kontingent for et halvt år. Hvis barnet gerne vil fortsætte i fritidsaktiviteten, skal barnets forældre/værge fremsende en mail til BROEN Horsens, der bekræfter, at barnet fortsat vil deltage.
  • Der skal hvert år sendes en ny ansøgning til BROEN Horsens. Hjælp forlænges ikke ud over et år, hvis der ikke sendes en ny ansøgning.

  For at en ansøgning kan komme i betragtning, skal alle felterne udfyldes. Bemærk at BROEN Horsens kun støtter børn i alderen 6-18 år.

  NB Da BROEN Horsens er en frivillig forening, må du forvente, at der kan gå ca. 14 dage, før du hører fra os.

  Se også vilkår for kontakten til BROEN Horsens nederst på denne side.

  Kontaktpersoner

  Jill Hagen, tlf. 30 32 78 32

  Gitte Holgaard, tlf. 27 82 24 77

  Samtykkeerklæring

  Find Samtykkeerklæring BROEN Horsens

  For at kunne behandle en ansøgning om støtte skal vi have samtykke fra forældrene til barnet til, at BROEN må opbevare og behandle personlige oplysninger om barnet og om forældrene.

  Hvis barnet/den unge stopper i fritidsaktiviteten, skal der gives besked til BROEN Horsens. Hvis der ikke gives besked, vil der ikke være mulighed for at søge støtte hos BROEN Horsens fremover. Desuden vil BROEN Horsens kræve støtten tilbagebetalt for den periode, hvor barnet/den unge er udeblevet fra fritidsaktiviteten.

  BROEN Horsens videregiver på intet tidspunkt dine oplysninger til tredjepart, medmindre du har givet dit personlige og forudgående samtykke til det. BROEN Horsens forbeholder sig dog ret til at indhente oplysninger ved tredjepart angående barnets deltagelse i f.eks. idrætsforening.

  BROEN Horsens opbevarer personlige oplysninger ifølge god skik og i henhold til persondataloven.

  Find vores privatlivspolitik

  Den gode historie

  Forældre til dreng på 8 år

  “Thor vil gerne, at jeg skriver, at han er rigtig glad for, at han kan få hjælp til sport fra BROEN. Ja, det er vi voksne også.”

  Frivillig i BROEN Odense

  “Jeg havde nogle drenge på 10 år med i en sportsforretning, hvor vi skulle købe et par fodboldstøvler og noget træningstøj – drengene var lidt generte og meget ydmyge og sagde pænt tak for hjælpen. Samme aften ringede en af drengene til mig og spurgte, om han måtte sove i sit nye træningstøj, fordi han var så glad for det.”

  Sundhedsplejerske i kommune

  “Jeg vil lige give dig en tilbagemelding omkring Teis. Han har nu været afsted på Helteskolen i Hillerød to fredage – i dag er tredje gang.
  Mor fortæller meget begejstret om Heltetræningen, og at Teis er så glad for at gå der. Han refererer til det hele tiden og øver sig på de yoga- og kampsportøvelser, han har lært. Jeg er så glad på Teis’ vegne, og det er lige det rigtige for ham. Han får der redskaber til at styrke sit selvværd.” (hilsen til BROEN Halsnæs)

  Træner i gymnastikforening

  “Hvad er der ikke sket med Tasja (7 år) bare på et halvt år? Nu kan hun lave harehop og kolbøtter, og hun er blevet meget gladere.”

  Pige 12 år

  “Teatersport og drama går jeg meget op i, fordi jeg elsker at optræde, synge, leve sig ind i det osv. Jeg synes, at jeg er en meget kreativ pige. Jeg har gået til det i 2 1/2 år og interesserer mig stadig for det. Jeg vil være mini-skuespiller, hvis jeg får muligheden en dag. Har allerede lavet en film og en reklame for Legoland. Tusind tak for det 🙂 Min mor har nemlig ikke råd til det :D”

  Mor til to piger til gymnastik

  “Den mindste snakker om det flere gange om dagen og tumler løs, når først vi er afsted, og den store er også helt vild med det. Det giver virkelig børnene glæde og en masse at snakke om og se frem til!” (hilsen til BROEN Lolland)

  Emma 14 år

  “Hej Susanne. Det har været helt vildt dejligt, at BROEN Vejle har været klar fra starten af opholdet på julemærkehjemmet til at hjælpe os. Jeg har kunnet træne i Loop Fitness, når vi nu var hjemme så mange dage til påske. Det betyder rigtig meget, at nu, hvor jeg er kommet hjem, var der styr på fitness, jeg kan gå til, min plan er at træne 3 gange i ugen. Jeg har gerne villet cykle i skole for at få den motion med også, og det var helt vildt dejligt, at I så hurtigt sørgede for cykler til os. Jeg er rigtig glad for den hjælp, I har givet mig og håber, mange flere får samme hjælp. Fra jeg tog af sted 17. april og til nu, har jeg tabt 11 kg. Hilsen Emma” (om samarbejde mellem julemærkehjemmet i Hobro og BROEN Vejle)

  Frivillig om Jens på 15 år

  “Jens er det sidste år begyndt at isolere sig på sit værelse, hvor han spiller computer det meste af dagen. Skolen og den nære familie oplever ham, som mere indesluttet, trist og tavs. Selv har Jens svært ved at beskrive, hvorfor han har fået det så svært. Men han har et ønske om at bryde den ‘negative cirkel’ af isolation og inaktivitet. Han taler med sin mor om at gå til fitness med sine venner. Mor vil gerne bakke ham op, men har som invalidepensionist ikke midlerne. Mor ansøger sammen med sin familieterapeut om midler ved BROEN Randers, og får dagen efter bevilget støtte. Jens begynder til fitness med sin kammerat. Kort tid efter sælger han sin computer og begynder også at spille fodbold med kammeraterne i weekenden. Der er stadig mange ting, som Jens og familien skal arbejde på, men Jens har fået et mere aktivt og socialt liv, og mor er lettet over, at han har det bedre og kan samtidigt få mere tid til sig selv, når Jens er ude af huset.”

  Mor til pige

  “Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg som mor ville have gjort uden hjælpen og støtten fra BROEN Vejle. Min datter lever og ånder for fodbolden, men jeg studerer og har bare ikke pengene til fodboldsko, camps eller træningen. Men hun kan det hele, fordi Susanne og Oliver fra BROEN Vejle holder hendes mod oppe og støtter hende. Hun er bare blevet så god og ser frem til træning og camps.”