Støt Broen Danmark - Min konto

Projekter

BROEN Horsens har været med til at sætte følgende projekter i gang.

Hvem er det, der tramper på min bro

Et projekt igangsat af Helle Fredsbo, tilknyttet som konsulent i BROEN Horsens, og blev produceret med midler fra Integrationsministeriet, Egmont Fonden, Danske Bank og Horsens Kommune.

110 elever fra Langmarkskolen deltog, og projektet tog sin begyndelse i oktober 2007. Hver uge blev der arbejdet med dansekoreografierne. Kulisserne blev malet, og 5. årgang var i gang med at øve på tekster og sange skrevet af Kim Larsen.

Stykket var en musikalsk fortælling, der handlede om at bygge bro, finde sammen, at acceptere og respektere hinanden som dem vi er.
Skolen holder fest og hvem kommer med? Hvad med dem på den anden side, kommer de? Hvordan skal det gå? Bli´r der ballade? Bare det nu bli´r en god fest.

Rammerne omkring forestilling var Forum Horsens, og torsdag d. 6 marts 2008 var  afslutningen på projekt, Hvem er det der tramper på min bro? Nerverne hang uden på tøjet og for rigtig mange af eleverne var det første gang, at man skulle stå foran et stort publikum. Der blev sunget og danset og oplevelsen var stor da et par 1000 tilskuer klappede og piftede da forestillingen var slut. I kulisserne var det stor glæde og tilfredshed, og alle var lettede over at det gik så godt.

Heldigvis blev det en rigtig god oplevelse og en fantastisk fest.

Idé, koreografi og instruktion: Lone Jensen, Ole Grøn, Lotte Gilbert og Helle Fredsbo

Musik af Kim Larsen og Gasolin

Stor tak til alle deltagere!