2412Run Horsens

2412Run Horsens foregår juleaftensdag den 24. december mellem kl. 9-12. Gå eller løb om Bygholm Sø med venner og familie og støt samtidig udsatte børn til en aktiv fritid i lokale idræts- og fritidsforeninger.

VIL DU VÆRE SPONSOR FOR 2412RUN HORSENS? Se nedenfor

Hvad støtter 2412Run?

2412Run Horsens støtter BROEN Horsens og arrangeres i samarbejde med løbeklubben Atletica. Initiativtager til 2412Run er Anders Steffensen, som arrangerede det første løb i 2007.

Hvorfor?

 • Hygge med familie og venner
 • Motion og frisk luft
 • Støtte til BROEN Horsens og udsatte børns aktive fritid

Hvordan?

 • Du deltager ved at gå/løbe på distancen på 7,5 km rundt om Bygholm Sø
 • Du vælger selv, om du vil tage en eller flere omgange. Du kan enten bruge vejen (asfalteret) eller stien (grus) rundt om søen
 • Det hele forgår mellem kl. 9 og 12, og det er muligt at starte, som man har lyst til i det tidsrum
 • Når du er færdig, skal du bare skrive navn og antal omgange på de deltagersedler, som ligger fremme og aflevere dem i kassen
 • Du skal aflevere din tilmelding med antal omgange senest kl. 12 – kun hele omgange tæller med af hensyn til sponsorer
 • Jo flere deltagere, jo bedre, så tag dine venner eller familie med!
 • Og tag gerne nissehuen på og kom i julestemning med hinanden!

Hvor?

Bygholm Sø med start ved p-pladsen på Åbjergskovvej i Åbjergskoven i Horsens.

NB For deltagernes sikkerhed bliver Åbjergskovvej lukket for gennemkørsel i bil den 24/12 kl. 9-12.

Parkering Åbjergskovvej afspærres under 2412Run Horsens. Derfor anbefaler vi at parkere ved Dyrskuepladsen eller på p-pladsen ved legeområdet i Bygholm Park (ca. 500m fra startstedet).

Hvordan kan jeg støtte?

 • Du støtter ved at møde op og deltage, der er ikke noget deltagergebyr
 • Du kan også støtte endnu mere ved at lægge et beløb i indsamlingsboksen sammen med din deltagerseddel eller blive støttemedlem af BROEN Danmark for kr. 100 for et års medlemskab
 • Sponsorer kan støtte ved at give et beløb pr. omgang, der tilbagelægges ved 2412Run Horsens, eller som et fast beløb uanset antal deltagere og omgange. Kontakt BROEN Horsens, hvis du ønsker at være sponsor for 2412Run – info@broen-horsens.dk

Skal jeg være tilmeldt på forhånd?

Nej, du møder bare op den 24.december mellem 9 og 12. Tag nissehuen på og sæt farve på dagen!

Vi glæder os til at se jer den 24. december til en hyggelig dag for en god sag.

Find mere på Facebook-siden for 2412Run Horsens

Find mere om Atletica

Bedste julehilsner

Atletica og BROEN Horsens

Sponsor for 2412Run Horsens?

Du eller dit firma kan blive sponsor for løbet og den lokale indsats for udsatte børn og unges fritid gennem BROEN Horsens.

Der er to måder at sponsorere:

 • Et valgfrit beløb pr. omgang, der tilbagelægges af deltagerne ved 2412Run (i 2017 blev det til 1.604 omgange)
 • Et fast beløb uanset antal deltagere og omgange

Sponsoratet går direkte til BROEN Horsens.

Find Sponsorflyer

Kontakt BROEN Horsens, hvis du ønsker at være sponsor for 2412Run – info@broen-horsens.dk

Sponsorkonto

Sponsorater indbetales på reg. nr.: 1685 Konto nr.: 3225815231 i Middelfart Sparekasse (angiv sponsornavn og mærke “2412Run Horsens”).

Vi siger en stor tak for opbakningen til alle sponsorer!

Den gode historie

Dreng 11 år

“Min sygdom er ikke nem at håndtere, men det kan karate. Så mega meget glad for hjælpen.”

Mor til to børn

“Pga. BROEN i Randers kan mine to børn gå til svømning – uden at jeg skal vende hver en krone eller sige nej til dem, igen. De får mulighed for at udvikle sig socialt og styrke deres selvtillid, ting som betyder så meget, og helt uden,  at de skal føle sig anderledes. I et hjem præget af sygdom og til tider for mange bekymringer er det bare helt vidunderligt at vide, at ens børn har sunde, normale interesser, hvor de kan få lov til at være børn! Tusind tak til BROEN, det er et fantastisk arbejde I gør.”

Charlotte Baere

Charlotte Baere, projektkoordinator/sundhedskonsulent, Køge Kommune

“I min hverdag oplever jeg den livsglæde, det giver børn og deres familier at få hjælp fra BROEN. Mange børn får ikke opfyldt deres drøm om at kunne dyrke en fritidsinteresse, fordi deres forældre ikke har plads i budgettet til et foreningsmedlemskab. Her bygger BROEN virkelig bro. Jeg har set de fantastiske ansigtsudtryk, det giver, når ”lillePeter” møder ”frivilligPeter” fra BROEN i den lokale sportsforretning. Inklusion i en aktivitet drevet af frivillige ildsjæle, som ”vil” børnene, rykker virkelig noget hos den enkelte.” (Interview, samarbejdsmøde, Køge 2014)

 

Avin 8 år

“I min fritid er jeg hjemme sammen med min mor. Jeg keder mig tit. Det er ikke så nemt at finde på noget at lave hele tiden.”

Dreng 11 år

”Jeg er glad for Claus fra BROEN, han er sød, og han har lært mig meget. Han hjælper mig altid.”

Mor til to børn

“Jeg er så taknemmelig for at have modtaget støtte fra BROEN. Nu kan begge mine børn gå til en fritidsaktivitet, hvor de kan danne nye netværk og opleve andre ting, end det jeg kan tilbyde dem og have det super sjovt! Det er simpelthen så vigtigt, det I gør, så tusind tak for jer! Kærlig hilsen en mor og hendes to vandhunde.” (hilsen til BROEN Randers)

Beboerkonsulent i helhedsplan

“Det har indvirkning på deres sociale liv, at de har mulighed for at deltage i idræt på lige fod med andre børn og deltage i det sociale liv, der er omkring en idrætsklub. Der er sundhedsmæssige gevinster ved at dyrke motion, og så er de beskæftiget i stedet for at hænge ud og kede sig. De får nogle aktivitetsmuligheder, som de ellers ikke ville have haft.”

Nikolai 12 år

“Det er mega fedt, at BROEN Vejle har sørget for, jeg kan gå til fodbold igen. Jeg startede allerede sidste uge og træner 2 gange i ugen. Det er vildt sjovt at se andre drenge, de er søde. Jeg kan sagtens følge med dem nu. Jeg har også fået en cykel fra jer, så jeg kan komme ud og cykle igen, både i skole og over i skoven. I sommerferien skal jeg på fodboldskole, det glæder jeg mig rigtig meget til. Mega sejt I har givet mig det. Jeg tabte 14 kg de 10 uger, jeg var afsted. Hilsen Nikolai” (om samarbejde mellem julemærkehjemmet i Hobro og BROEN Vejle)

Janne Hansen

Janne Hansen (V), formand for Børn, Familie og Uddannelsesudvalget, Guldborgsund Kommune: “Vi er glade for, at vi her i kommunen har en stærk organisation som BROEN, der tager vare på de økonomisk udsatte børn, så de får samme muligheder som andre børn.” (om støtte til BROEN Guldborgsund)