Lav ansøgning

Vores målgruppe er socialt udsatte børn i alderen 6-18 år i hele Horsens Kommune. Vi bliver typisk kontaktet af skole, SFO, socialrådgiver, sundhedsplejerske, eller frivillige i foreningerne, der har daglig omgang med børnene og deres familie, og som kender deres forhold.

Ansøgningsskema

Ansøgning - Horsens

Ansøgning - Horsens

 • Forælder/værge
 • Barnet
 • Aktivitet
  • Økonomi
  Oplysninger på forælder/værge:
  Hjemmeboende børn:

  Læs før du ansøger

  Ansøgningsprocedure

  Før du sender en ansøgning, skal du være opmærksom på:

  • Første gang et barn modtager hjælp fra BROEN Horsens, dækker vi kun kontingent for et halvt år. Hvis barnet gerne vil fortsætte i fritidsaktiviteten, skal barnets forældre/værge fremsende en mail til BROEN Horsens, der bekræfter, at barnet fortsat vil deltage.
  • Der skal hvert år sendes en ny ansøgning til BROEN Horsens. Hjælp forlænges ikke ud over et år, hvis der ikke sendes en ny ansøgning.

  For at en ansøgning kan komme i betragtning, skal alle felterne udfyldes. Bemærk at BROEN Horsens kun støtter børn i alderen 6-18 år.

  NB Da BROEN Horsens er en frivillig forening, må du forvente, at der kan gå ca. 14 dage, før du hører fra os.

  Se også vilkår for kontakten til BROEN Horsens nederst på denne side.

  Kontaktpersoner

  Jill Hagen, tlf. 30 32 78 32

  Gitte Holgaard, tlf. 27 82 24 77

  Samtykkeerklæring

  Find Samtykkeerklæring BROEN Horsens

  For at kunne behandle en ansøgning om støtte skal vi have samtykke fra forældrene til barnet til, at BROEN må opbevare og behandle personlige oplysninger om barnet og om forældrene.

  Hvis barnet/den unge stopper i fritidsaktiviteten, skal der gives besked til BROEN Horsens. Hvis der ikke gives besked, vil der ikke være mulighed for at søge støtte hos BROEN Horsens fremover. Desuden vil BROEN Horsens kræve støtten tilbagebetalt for den periode, hvor barnet/den unge er udeblevet fra fritidsaktiviteten.

  BROEN Horsens videregiver på intet tidspunkt dine oplysninger til tredjepart, medmindre du har givet dit personlige og forudgående samtykke til det. BROEN Horsens forbeholder sig dog ret til at indhente oplysninger ved tredjepart angående barnets deltagelse i f.eks. idrætsforening.

  BROEN Horsens opbevarer personlige oplysninger ifølge god skik og i henhold til persondataloven.

  Find vores privatlivspolitik

  Den gode historie

  Dreng 11 år

  ”Jeg er glad for Claus fra BROEN, han er sød, og han har lært mig meget. Han hjælper mig altid.”

  Dreng 10 år

  “Gik til svømning før, det er ikke så dyrt – der skal ikke hele tiden købes nyt tøj og sko. Kunne godt tænke mig at gå til badminton sammen med min bror Lasse og fodboldskole næste år. Har ikke prøvet endnu, da min mor ikke kan køre mig derover. Hilsen Nikolaj.”

  Dreng 11 år

  ”Jeg er glad for Claus fra BROEN, han er sød, og han har lært mig meget. Han hjælper mig altid.”

  Pige 8 år

  ”Jeg synes, det er sjovt at gå til fodbold. Jeg har fået nogle nye venner ovre i fodboldklubben. Jeg leger nogle gange med dem. Jeg har haft en af mine venner fra fodboldklubben over hos mig på besøg, og det var sjovt. Vi legede sammen. Så jeg har det sjovt, når jeg er til fodbold.”

  Dreng 6 år

  “Jeg vil skrive om, at jeg var rigtig glad for at gå til fodbold. Jeg blev faktisk ked af det, da jeg fik at vide af mine forældre, at de ville melde mig ud af klubben på grund af dårlig økonomi, og at de ikke længere kan betale til et nyt medlemskab til næste år.”

  Pige 9 år

  “Jeg er rigtig glad for at gå til gymnastik, og jeg har lært mange at kende og fået nogen nye, gode venner.”

  Dreng 17 år

  “Det er fedt at gå til sport og være sammen med sine venner.”

  Pige 9 år

  “Jeg er rigtig glad for at gå til gymnastik, og jeg har lært mange at kende og fået nogen nye, gode venner.”