BROEN Danmark Rundt-deltagere

Velgørenhedscykelløbet BROEN Danmark Rundt har i årene 2017, 2018 og 2019 haft mange deltagere fra erhvervsliv, organisationer og politik, heraf flere politikere fra både kommunal- og landspolitik.

Find mere om BROEN Danmark Rundt

Her fortæller nogle af deltagerne om, hvorfor de har valgt at sætte sig i sadlen for at cykle for BROEN:

Flemming Bøgely foto med citat

Flemming Bøgely, initiativtager og holdkaptajn 2017, 2018 og 2019

Flemming Bøgely: Stifter og CEO Blue Idea; intiativtager, tovholder og holdkaptajn for BROEN Danmark Rundt

”Som iværksætter er det min motivation, og det giver mig meget mere glæde i hverdagen, at få lov til at gøre noget for andre.

Kristian Thulesen Dahl og jeg havde eksempelvis aldrig lært hinanden at kende, hvis ikke vi havde været en del af den samme holdsport. Det gør bare noget at være en del af et fællesskab, og det kan være alt fra musikhold med undervisning i blokfløjte til spejder eller sport.”

Kristian Thulesen Dahl foto med citat

Kristian Thulesen Dahl, initiativtager og deltager 2017 og 2018

Kristian Thulesen Dahl, folketingsmedlem, partiformand Dansk Folkeparti; initiativtager og tovholder for BROEN Danmark Rundt

”Det er en fantastisk oplevelse at få lov til at være med, og det giver et sammenhold, når man cykler.

Og når man rigtig synes, det er træls at ligge derude, fordi der er strid modvind, så er det også rart at vide, at vi samler nogle penge ind til nogen børn, som faktisk har brug for en hjælpende hånd til at komme ud og dyrke noget motion og noget idræt.”

 

 

 

 

Anders Bondo Christensen foto med citat

Anders Bondo Christensen, deltager 2017, 2018 og 2019

Anders Bondo Christensen, formand Danmarks Lærerforening

”Vi har alle ansvar for mere end os selv. Det er BROEN et rigtigt godt eksempel på, og det vil jeg meget gerne støtte.

Børn har været omdrejningspunktet for hele mit arbejdsliv. Alle børn skal være en del af et positivt fællesskab. På cykelturen Danmark rundt vil jeg selv være en del af et positivt fællesskab. Vi er en broget flok, der med vores fællesskab viser respekt for forskelligheder.”

Jacob Mark foto med citat

Jacob Mark, deltager 2017 og 2018

Jacob Mark, folketingsmedlem, gruppeformand Socialistisk Folkeparti

”Jeg glæder mig til igen at køre Danmark rundt på cykel til fordel for BROEN, der hjælper børn og unge med at komme til sport.

Det er nemlig langt fra alle børn og unge, der har råd til det i dag. Den ulighed skal vi bekæmpe, fordi alle børn og unge fortjener at gå til sport og være en del af et stærkt fællesskab.”

 

 

 

 

Mads Andersen foto med citat

Mads Andersen, deltager 2017, 2018 og 2019

Mads Andersen, byrådsmedlem i Køge Kommune for Det Konservative Folkeparti

” Jeg har igen sagt et stort ja til at cykle med på BROEN Danmark Rundt. Jeg elsker at cykle, helst iklædt lynhurtige briller og rød lycra.

Og akkurat som de to sidste somre drejer det sig om at samle penge til at støtte BROENs arbejde med udsatte børn og unges vej ind i danske idrætsforeninger. En hel fundamental del af det, vi er gode til i Danmark: Fællesskabet!”

 

 

 

 

 

Ole Bondo Christensen foto med citat

Ole Bondo Christensen, deltager 2017, 2018 og 2019, sammen med sine brødre Peter og Anders

Ole Bondo Christensen, borgmester i Furesø Kommune, Socialdemokratiet

”Alle børn vokser ved at være en del af et fællesskab.

Foreningen BROEN hjælper udsatte børn i et aktivt fritidsliv, hvor de kan udvikle sig, tanke selvtillid og opleve et godt kammeratskab. Det kan betyde en verden til forskel for det enkelte barn og den enkelte familie.”

 

Sten Knuth foto med citat

Stén Knuth, deltager 2019

Stén Knuth, folketingsmedlem Venstre

”Unge mennesker der kommer med i fællesskaberne, har enorm positiv betydning for at få et bedre voksenliv. For med nye kammerater, noget at mødes om og en ny fælles fortælling, det gør bare en forskel.

Derfor cykler jeg i år med for BROEN Danmark Rundt, og jeg glæder mig til gode samtaler på kryds og tværs på holdet. Det er fantastisk at mærke, at meget forskellige mennesker og professioner bakker op om, at vi skal have flere børn og unge med i fællesskaberne.”

Magnus Heunicke foto med citat

Magnus Heunicke, deltager 2019

Magnus Heunicke, folketingsmedlem og sundhedsminister Socialdemokratiet

”Vi cykler for et godt formål: nemlig BROEN, der hjælper udsatte børn med at få et aktivt fritidsliv sammen med deres kammerater, ved at betale kontingent og hjælper med f.eks fodboldstøvler.

Det betyder alt for de børn at kunne gå til noget og få forbilleder i sportsklubberne, at blive anerkendt og regnet med. Det er et enormt vigtigt arbejde, som jeg er glad for at støtte.”

Danmark-1

Tilmeld BROEN Nyhedsbrev

Find privatlivspolitik for BROEN Danmark