Lav ansøgning

Det vil typisk være skoler, SFO og andre institutioner, der har daglig omgang med børn, og som kender deres forhold, der vil kontakte os, men enhver, der har kendskab til et barn, som har behov for en aktiv tilværelse, kan kontakte os.

Ansøgningsskema

Ansøgning - Sønderborg

Ansøgning - Sønderborg

 • Forælder/værge
 • Barnet
 • Aktivitet
  • Henviser
  Oplysninger på forælder/værge:

  Læs før du ansøger

  Ansøgningsprocedure

  For at kunne tilbyde et barn vores tilbud, er det vigtigt, at vi har forældrenes accept. Hvis du er kommunalt ansat (eller ansat i regionen eller staten), SKAL du starte med at indhente en samtykkeerklæring fra barnets forældre/værge.

  Erklæringen kan hentes under følgende link: Samtykkeerklæring til ansøgning om støtte

  Søges der for en søskendeflok, kan denne erklæring bruges: Samtykkeerklæring for søskende til ansøgning om støtte

  Når du har fået forældrenes samtykke, udfylder du nærværende ansøgningsskema og og sender dette skema samt samtykkeerklæring til BROEN Sønderborg.

  Vi gør opmærksom på, at ansøgningen skal udfyldes digitalt og sendes som enten word eller PDF dokument – samtykkeerklæringen gemmes som PDF efter forældre/værges underskrift og sendes sammen med ansøgningen.

  Ansøgningsskema BROEN Sønderborg

  OBS!                                                                                                                                                                  Ansøgningen sendes til info@broen-sonderborg.dk  – vi gør opmærksom på at godkendelsen er gældende for et kalender år – fra d. 01.01 – 31.12 (derefter skal der ansøges på ny). Husk at give os besked, hvis dit barn/ung stopper til aktiviteten. Alle henvendelser vedr. ansøgning, sendes også til denne mail.

  Den gode historie

  Dreng 11 år

  ”Jeg er glad for Claus fra BROEN, han er sød, og han har lært mig meget. Han hjælper mig altid.”

  Pige 9 år

  “Jeg er rigtig glad for at gå til gymnastik, og jeg har lært mange at kende og fået nogen nye, gode venner.”

  Dreng 11 år

  ”Jeg er glad for Claus fra BROEN, han er sød, og han har lært mig meget. Han hjælper mig altid.”

  Dreng 6 år

  “Jeg vil skrive om, at jeg var rigtig glad for at gå til fodbold. Jeg blev faktisk ked af det, da jeg fik at vide af mine forældre, at de ville melde mig ud af klubben på grund af dårlig økonomi, og at de ikke længere kan betale til et nyt medlemskab til næste år.”

  Dreng 10 år

  “Gik til svømning før, det er ikke så dyrt – der skal ikke hele tiden købes nyt tøj og sko. Kunne godt tænke mig at gå til badminton sammen med min bror Lasse og fodboldskole næste år. Har ikke prøvet endnu, da min mor ikke kan køre mig derover. Hilsen Nikolaj.”

  Pige 8 år

  ”Jeg synes, det er sjovt at gå til fodbold. Jeg har fået nogle nye venner ovre i fodboldklubben. Jeg leger nogle gange med dem. Jeg har haft en af mine venner fra fodboldklubben over hos mig på besøg, og det var sjovt. Vi legede sammen. Så jeg har det sjovt, når jeg er til fodbold.”

  Dreng 17 år

  “Det er fedt at gå til sport og være sammen med sine venner.”

  Pige 9 år

  “Jeg er rigtig glad for at gå til gymnastik, og jeg har lært mange at kende og fået nogen nye, gode venner.”