Om BROEN

BROEN Sønderborg er en forening (stiftet i 2012), der har som formål at støtte udsatte børn, således at de på lige fod med alle andre børn har mulighed for at dyrke fritidsinteresser.

BROEN Sønderborg er en frivillig ulønnet støtteforening og er en del af BROEN Danmark.

Vi hjælper børn, hvis forældre ikke har sociale eller økonomiske ressourcer til deres børns deltagelse i fritidsaktiviteter i klubber og foreninger.

Vi arbejder for at give disse børn mulighed for at have et aktiv fritidsliv på lige fod mad alle andre børn, hvor de kan skabe sociale relationer og muligheden for at møde voksne med stort personligt overskud.

BROEN Sønderborg arbejder sammen med både kommunen, skolelærere, pædagoger og mange flere, der dagligt arbejder tæt sammen med disse børn og unge.

I 2022 støttede vi 56 børn og unge i hele kommunen til en aktiv fritidsinteresse og et godt fællesskab med andre børn og unge.

Venlig hilsen

BROEN Sønderborg

Den gode historie

Pige 9 år

“Jeg er rigtig glad for at gå til gymnastik, og jeg har lært mange at kende og fået nogen nye, gode venner.”

Pige 8 år

”Jeg synes, det er sjovt at gå til fodbold. Jeg har fået nogle nye venner ovre i fodboldklubben. Jeg leger nogle gange med dem. Jeg har haft en af mine venner fra fodboldklubben over hos mig på besøg, og det var sjovt. Vi legede sammen. Så jeg har det sjovt, når jeg er til fodbold.”

Pige 9 år

“Jeg er rigtig glad for at gå til gymnastik, og jeg har lært mange at kende og fået nogen nye, gode venner.”

Dreng 11 år

”Jeg er glad for Claus fra BROEN, han er sød, og han har lært mig meget. Han hjælper mig altid.”

Dreng 10 år

“Gik til svømning før, det er ikke så dyrt – der skal ikke hele tiden købes nyt tøj og sko. Kunne godt tænke mig at gå til badminton sammen med min bror Lasse og fodboldskole næste år. Har ikke prøvet endnu, da min mor ikke kan køre mig derover. Hilsen Nikolaj.”

Dreng 17 år

“Det er fedt at gå til sport og være sammen med sine venner.”

Dreng 6 år

“Jeg vil skrive om, at jeg var rigtig glad for at gå til fodbold. Jeg blev faktisk ked af det, da jeg fik at vide af mine forældre, at de ville melde mig ud af klubben på grund af dårlig økonomi, og at de ikke længere kan betale til et nyt medlemskab til næste år.”

Dreng 11 år

”Jeg er glad for Claus fra BROEN, han er sød, og han har lært mig meget. Han hjælper mig altid.”