30/08/2024

Donation fra LB Foreningen hjælper udsatte børn ind i foreningslivet

BROEN Vejen har modtaget en donation på 60.000 kroner fra LB Foreningens uddelingsråd i Region Syddanmark.

Beløbet skal muliggøre, at udsatte børn og unge kommer ind i foreningslivet og bliver en del af gode fællesskaber med sunde fritidsaktiviteter.

LB Foreningen donation

Bjarne Toft (i midten) overrakte beviset på donationen til de frivillige i BROEN Vejen (Foto: BROEN Vejen)

Det var med stor begejstring, at BROEN Vejen kunne byde LB Foreningens delegerede, Bjarne Toft, velkommen til overrækkelsesarrangement. Med sig havde Bjarne Toft nemlig en stor gavecheck som det tydelige bevis på, at BROEN Vejen var blevet bevilliget et beløb på 60.000 kroner. Beløbet skal blandt andet dække kontingentbetaling og eventuelle omkostninger til udstyr i forbindelse med deltagelsen i fritidsaktiviteterne.

”Vi er utroligt stolte over donationen fra LB Foreningen. Det vil gøre det muligt for os at hjælpe op mod 100 børn og unge i alderen 6-17 år ud og i gang med gode fritidsaktiviteter. Beløbet vil komme de børn og unge med de færreste ressourcer til gode, og vi ved, at der er mange, som får glæde at fællesskaberne ude i foreningerne,” siger formand for BROEN Vejen, Rose Hansen.

Også i LB Foreningen er man stolte over projektet:

”Vi i LB Foreningen støtter op om vigtige projekter med hjertevarme frivillige. Derfor er vi stolte over at kunne være med til at bringe udsatte børn og unge ud i fritidsaktiviteter, som de ellers ikke havde haft mulighed for,” siger Bjarne Toft, delegeret i LB Foreningen.

Ud over Rose Hansen deltog fra BROEN Vejen Daniel Beck, Peter Smidt, Helle Ravn, Joan Pedersen og Mette Griepentrop ved arrangementet.

Om LB Foreningen

LB Foreningen er ejer af LB Forsikring, som er Danmarks største medlemsejede privatforsikringsselskab med over 440.000 medlemmer. De mange tusinde medlemmer repræsenteres af 70 delegerede valgt af medlemmerne over hele landet. De står blandt andet for velgørende uddelinger i deres regioner. LB Forsikring består af Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring og Bauta Forsikring. Som forsikringstager i LB Forsikring er man også medlem af LB Foreningen og dermed medejer af LB Forsikring.

Find omtale af donationen i Jydske Vestkysten den 28. august 2024

Vi siger en stor tak for donationen!