25/07/2024

“Tusind tak for at sende mine drenge på sommercamp!”

(Modelfoto)

I skolernes ferier støtter BROEN også socialt udsatte børn til at deltage i ferieaktiviteter. Det kan være med den sport eller fritidsaktivitet, som barnet i forvejen går til, eller som det gerne vil prøve af for at finde ud af, om det kunne være en aktivitet i fritiden efter skoleferien. Samtidig giver det barnet mulighed for at få en god oplevelse i ferien sammen med andre børn.

BROEN Køge har i år blandt andet støttet tre børn i en familie til en aktiv sommerferie. Det har fået moren til at sende denne glade hilsen til kontaktperson Peter Poulsen i BROEN Køge:

”Hej Peter!

Jeg vil blot sige tusind tak for at sende mine drenge på sommercamp. Det var en stor succes.

De to yngste på otte år deltog i svømmecamp og elskede det, som jeg også havde regnet med, at de ville. Den store overraskelse bestod i, at min ældste dreng, som er autist og snart 12 år, deltog i to camps med e-sport, i alt fire dage á cirka 6-7 timer med træning, konkurrence og udendørs aktiviteter.

Han gik i forvejen til e-sport online og netop kommet på talentholdet. Han er ellers ikke sådan at få ud af døren, men han fik faktisk mod på deltage i disse to camps. Det er aldrig nogensinde sket før, at han har været ude af huset fire dage i træk i så mange timer. Han havde sin afløser med som støtte, og det gik over al forventning.

Tusind, tusind tak. Det var så stort!

Med venlig hilsen C”

Det er historier som denne, der driver os som frivillige i BROEN. Når vi ser børns glæde ved at kunne deltage der, hvor det ellers ikke var økonomisk muligt. Når vi hører, at forældre sætter stor pris på, at deres børn får muligheder. Det varmer os og giver os næring til at blive ved.

Tak til moren for at dele historien!