Overskrift

Endnu en stor donation til BROEN Vordingborg, vi kan næsten ikke få armene ned, vi har modtaget en donation på 40000kr.

Vi er blevet kontaktet af HANNE og PAUL MÜLLERS FOND, der har valgt at støtte BROEN Vordingborg’s indsats med at hjælpe de børn og unge der har brug for at komme igang med en fritidsaktivitet, men hvor familien ikke har resourserne til det.

Vi er dybt taknemlige for donationen som betyder at vi nu kan hjælpe endnu flere børn og unge ind i et af de fællesskaber der findes i foreningslivet.

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi fermentum porttitor nisl accumsan bibendum. Curabitur mi dui, fringilla nec laoreet id, ullamcorper non magna. Mauris at risus ipsum. Quisque eleifend lacus ac velit ornare, vitae scelerisque odio semper. Donec elementum eget nunc vitae ultricies. Proin leo lectus, consectetur quis molestie nec, tincidunt vel urna. Nam non nulla nec eros congue accumsan et nec orci. Quisque eleifend ipsum id scelerisque pretium. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Donec ultrices odio sit amet tempor dictum.

Nam scelerisque lorem dolor, id pellentesque neque congue semper. Maecenas malesuada pellentesque ligula eu accumsan. Etiam placerat fermentum velit, vitae tristique ligula dignissim in. Praesent vehicula in felis vel porta. Curabitur a tellus vel metus dictum sodales. In convallis molestie ipsum, quis tempus mauris posuere eu. Nullam id est lacus. Ut diam justo, venenatis ac eleifend ac, cursus nec purus. Etiam at felis ut ex ullamcorper rutrum. Maecenas ullamcorper leo suscipit blandit mollis. Phasellus a eleifend arcu. Praesent arcu tellus, semper quis lorem in, feugiat dictum enim. Maecenas nec arcu tortor. Praesent imperdiet suscipit pellentesque. Suspendisse viverra id velit ut condimentum. Fusce vulputate urna at dolor eleifend, eget interdum nunc mattis.

Den gode historie

Pige 8 år

“Jeg er blevet mere selvsikker og har fået flere venner.”

Familiebehandler i kommune

“Amanda havde massivt skolefravær, og der var bekymring for Amanda, da hun tilbragte meget tid rundt omkring i Randers by med andre unge, der også manglede noget at lave. Der blev igangsat et behandlingstilbud af Randers Kommune til Amanda, hvor en stor del var at prøve at give hende mulighed for at få sunde interesser og samvær med andre unge. Amanda havde et ønske om at starte til fitnesstræning med sine veninder, men det kunne ikke lade sig gøre, da familien ikke havde råd til det. Her kom BROEN Randers til hjælp, da den bevilgede Amanda et fitnessabonnement. Amanda træner nu to gange ugentligt og kan være sammen med venner i fitnesscenteret. Amanda fik lavet en vigtig U-vending i sit liv og kommer nu også stabilt i skole. U-vendingen skyldtes hårdt arbejde fra både Amanda og hendes forældre, men den hjælp, hun fik af BROEN Randers til at udleve sine interesser, var uden tvivl af af kæmpe betydning!” (om støtte til pige på 16 år)

Dreng 11 år

”Jeg er glad for Claus fra BROEN, han er sød, og han har lært mig meget. Han hjælper mig altid.”

Janne Hansen

Janne Hansen (V), formand for Børn, Familie og Uddannelsesudvalget, Guldborgsund Kommune: “Vi er glade for, at vi her i kommunen har en stærk organisation som BROEN, der tager vare på de økonomisk udsatte børn, så de får samme muligheder som andre børn.” (om støtte til BROEN Guldborgsund)

Forælder til dreng på 17 år

”Jeg vil gerne takke meget for jeres hjælp. Da vi har fire børn i huset, som går til fodbold.”

Mor til to børn

“Pga. BROEN i Randers kan mine to børn gå til svømning – uden at jeg skal vende hver en krone eller sige nej til dem, igen. De får mulighed for at udvikle sig socialt og styrke deres selvtillid, ting som betyder så meget, og helt uden,  at de skal føle sig anderledes. I et hjem præget af sygdom og til tider for mange bekymringer er det bare helt vidunderligt at vide, at ens børn har sunde, normale interesser, hvor de kan få lov til at være børn! Tusind tak til BROEN, det er et fantastisk arbejde I gør.”

Lisbeth Zornig Andersen

Lisbeth Zornig Andersen, økonom, forfatter, tidligere protektor for BROEN Danmark

“Når vi ved, hvor vigtigt det er at gå til noget, så er det organisationer som BROEN, der er afgørende for, at vi får sået dét frø, som gør, at børnene får en anden livsbane. Derfor kan det være helt afgørende for et barns skæbne, at det stifter bekendtskab med BROEN.” (Støttearrangement for BROEN Struer, Struer 2014)

 

Projektleder i kommune

“Men ikke alle familier har økonomiske eller mentale kræfter til at sende børnene af sted til den slags. I de tilfælde kan vi heldigvis hjælpe. Og det gør virkelig en forskel. Både for børnene og nogle gange for hele familien.” (Aktiv Fritid i Vejle)

Dreng 6 år

“Jeg vil skrive om, at jeg var rigtig glad for at gå til fodbold. Jeg blev faktisk ked af det, da jeg fik at vide af mine forældre, at de ville melde mig ud af klubben på grund af dårlig økonomi, og at de ikke længere kan betale til et nyt medlemskab til næste år.”