Bliv medlem

BROEN Vordingborg er jeres samarbejdspartner

Medlemskab tegnes ganske let. Medlemskontingentet er kr. 100,- pr år.

Send os en mail på medlem@broen-vordingborg.dk ,hvor du skriver dit navn og adresse, og om du ønsker at tegne medlemskab enten som ‘Foreningsmedlem’ eller ‘Enkeltpersonsmedlem’, så sender vi en mail retur med dit medlemsnummer.

Indbetal herefter kr. 100,- på vores konto i Lollands Bank 6220 1105202, HUSK at skrive dit medlemsnummer på indbetalingen.

Det er vores formål at give kommunens børn og unge i udsatte og ressourcesvage familier mulighed for at være aktive og vedholdende i foreningsbaserede tilbud.

Vi søger midler gennem fonde, legater, offentlige midler og sponsorater samt opkræver medlemskontingenter. De midler, vi søger, går stort set ubeskåret til udstyr og kontingenter til de børn og unge, vi støtter.

Alle kan melde sig ind i foreningen som enkeltpersoner. Vordingborg Kommunes foreninger kan støtte op om BROEN Vordingborg med et foreningsmedlemskab. Status lige nu er, at vi har 27 enkeltpersoner og 14 foreninger som medlemmer.

Vi understreger, at det ikke er et krav for foreninger, der optager BROEN-støttede børn og unge som medlemmer, at være foreningsmedlem i BROEN Vordingborg. Imidlertid finder vi det naturligt, at man på den måde støtter op om vores arbejde.

Det ville være fint, hvis vores udgifter til at holde foreningen i gang – møder, udskrift, nogen kørsel mv. –  kunne dækkes af medlemskontingenter. Vores driftsudgifter holdes stramt nede og har vist sig at ligge på ca. 4.000 kr. om året.

Vi opfatter jeres støtte som opbakning til vores arbejde.

Med venlig hilsen

Jens O. Jensen, formand

Else-Marie Langballe Sørensen, økonomiansvarlig

Den gode historie

Bjarne Ibsen

Bjarne Ibsen, professor og centerleder ved Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, Syddansk Universitet

“Vi ved, at det for børn har stor betydning at være en del af et stærkt fællesskab sammen med andre børn og positive voksne. Når forældre ikke ansporer eller støtter deres børn til at deltage i en fritidsaktivitet, så er det vigtigt, at initiativer som Fritidspas og foreninger som BROEN kan gå ind og hjælpe. Begge dele kan skabe bedre livskvalitet for de mest udsatte børn. En frivillig indsats, som den BROEN står for, udgør desuden en effektiv og billig indsats, som både kan stå alene og udgøre et godt supplement til eksisterende ordninger i kommunerne.” (Red Barnet konference ‘Plads til alle’, Esbjerg 2015)

Mor til to piger til gymnastik

“Den mindste snakker om det flere gange om dagen og tumler løs, når først vi er afsted, og den store er også helt vild med det. Det giver virkelig børnene glæde og en masse at snakke om og se frem til!” (hilsen til BROEN Lolland)

Mor til børn på 11 og 14 år

“Jeg har ikke selv råd til, at de går til noget. Så jeg er meget glad for hjælpen. Det er sundt for børn at gå til noget sammen med andre børn – i stedet for at sidde derhjemme.” (Aktiv Fritid i Vejle)

Emma 14 år

“Hej Susanne. Det har været helt vildt dejligt, at BROEN Vejle har været klar fra starten af opholdet på julemærkehjemmet til at hjælpe os. Jeg har kunnet træne i Loop Fitness, når vi nu var hjemme så mange dage til påske. Det betyder rigtig meget, at nu, hvor jeg er kommet hjem, var der styr på fitness, jeg kan gå til, min plan er at træne 3 gange i ugen. Jeg har gerne villet cykle i skole for at få den motion med også, og det var helt vildt dejligt, at I så hurtigt sørgede for cykler til os. Jeg er rigtig glad for den hjælp, I har givet mig og håber, mange flere får samme hjælp. Fra jeg tog af sted 17. april og til nu, har jeg tabt 11 kg. Hilsen Emma” (om samarbejde mellem julemærkehjemmet i Hobro og BROEN Vejle)

Mor til pige

“Kære BROEN! Jeg vil lige fortælle jer, hvor glade vi er for, at hun har gymnastikplads. Hun har fået en veninde på holdet og elsker gymnastik. Hun er ikke så meget i skole og har ikke noget socialt i klassen. Til gymnastikken er det slet ikke til at se, at hun har de udfordringer hun har, det er fordi hun kan lide det, og der ikke stilles krav hun ikke kan indfri. Med den baggrund så er det derfor vi er så glade og taknemmelige for jeres hjælp. Af hele hjertet tak.” (hilsen til BROEN Lyngby-Taarbæk)

Dreng 10 år

“Synes det har været dejligt at kunne få noget ‘rigtigt’ tøj til fodbold. Det har været godt at kunne få lov til at prøve nogle forskellige aktiviteter, så jeg kunne finde ud af, hvad jeg allerhelst ville gå til.”

Træner for pige i danseforening

“Jeg, som træner for Sofia, og hendes forældre, er meget taknemmelig for jeres støtte hos BROEN Vejen. Sofia trives godt og har gennemgået en fantastisk udvikling i år. Hun blev oprettet som sportsdanser og danser sammen med sin partner til mange forskellige konkurrencer. De er jævnligt i avisen og deltager i mange små opvisninger, hvor vi præsenterer vores danse.”

Dreng 10 år

“Gik til svømning før, det er ikke så dyrt – der skal ikke hele tiden købes nyt tøj og sko. Kunne godt tænke mig at gå til badminton sammen med min bror Lasse og fodboldskole næste år. Har ikke prøvet endnu, da min mor ikke kan køre mig derover. Hilsen Nikolaj.”

Forælder til pige

“Først en hilsen og en STOR tak, for at I gjorde det muligt for min datter at gå til gymnastik hele vinteren. Min datter ELSKER at lave gymnastik og træner både om mandagen med HG Girls samt hjemme på stuegulvet. Hun har sammen med holdet været til tre opvisninger, og de er blevet udtaget til at give opvisning ved Gymnastik Galla i DGI Storstrømmen i Maribo i morgen. Hvilket er STORT inden for gymnastik :-).” (hilsen til BROEN Næstved)