12/09/2024

Høj puls og godt humør hos 130 børn sammen med DGI Verdensholdet

Tirsdag den 3. september deltog BROEN Mariagerfjord i ELRO-Dagene sammen med DGI Verdensholdet og godt 130 børn fra de lokale skoler i ELROs gamle område. De 6 instruktører fra DGI Verdensholdet har alle deltaget i Verdensholdets store turne i år eller sidste år. Virkelig dygtige unge mennesker med masser af overskud og godt humør, som de brugte på en workshop, hvor børnene var i fokus. De skulle gennemføre adskillige sjove bevægelsesaktiviteter, hvor de både fik hilst på hinanden og lavede stafetter, hvor de bl.a. skulle danse hurtigst fra A til B. Humøret var højt og alle gjorde deres bedste – og turde deltage. I anden halvdel var børnene delt på 3 hold, hvor de både lavede gymnastik og forhindringsløb. Efter 2 timer var de svedende og glade børn klar til at lytte og se billeder fra Verdensholdets spændende tur rundt i verden og afslutte den vellykkede formiddag med en is.
Vi i BROEN Mariagerfjord er utroligt glade for at kunne give børnene denne oplevelse. Det kan kun lade sig gøre, fordi ELRO Fonden sponsorerer aktiviteten og HB Gymnastik udlåner deres redskaber. Det er vi taknemmelige for.
I BROEN Mariagerfjords daglige arbejde hjælper vi børn fra hele kommunen til at deltage i en fritidsaktivitet, så de kommer til at indgå i et positivt fællesskab udenfor skoletiden. BROEN har ikke bare de penge, som vi administrerer. Vi er afhængige af velvillige fonde og sponsorer, der vil støtte vores arbejde. Vi er så heldige, at både store og små organisationer ønsker at hjælpe kommunens børn. I 2024 har vi således fået flot støtte fra Spar Nord Fonden, Svend Nielsen og Herdis Mygind Fonden, Tryg Fonden, Ole Kirks Fond, Jubilæumsfonden, ELRO Fonden, Mariagerfjord Kommune, Munch og Broderskabet samt Genbruget Hadsund.
Vi er helt utroligt taknemmelige for donationerne, som vi sender ubeskåret videre til de børn, der har behov for en hjælpende støtte for at deltage i et aktivt fællesskab.