23/08/2024

Høje Taastrup Dagen gav historisk stor donation til BROEN

Hanne Linde Jensen fra BROEN Høje-Taastrup med beviset på donationen fra Rotary-klubberne i Høje Taastrup (Foto: Rotary i Høje Taastrup)

Rotary i Høje Taastrup overrakte den 19. august en check til BROEN Høje Taastrup på kr. 136.500.

De 2 Rotary-klubber i Høje Taastrup har i tæt samarbejde har fået Høje Taastrup Dagen og halbal til at give et kæmpestort overskud.

Ved overrækkelsen af donationen udtrykte BROEN Høje-Taastrups formand Hanne Linde Jensen glæde over Rotary-klubbens betænksomhed, og hun forsikrede, at pengene vil blive anvendt direkte til fordel for børn i Høje Taastrup kommune.

Rotary har på verdensplan ca. 1,2 medlemmer, og i Danmark er der fem distrikter med 11.000 medlemmer.

“Rotary hjælper internationalt, nationalt og lokalt, men det har været meget vigtigt for klubberne, at vi med denne donation kan hjælpe de trængte børn og familier i vores lokalområde,” udtaler Past præsident Annette Bache. “Vi er meget taknemmelige for den store opbakning, vi har mødt både til ‘Halbal’ og ved indsamling af sponsorater til Høje Taastrupdagen.”

BROEN er en forening, der arbejder for at støtte børn og unge fra familier, som ikke har mulighed for at betale for f.eks. sportstøj-og udstyr i forbindelse med børnenes deltagelse i idrætslivet, på længere sigt styrker det modtagernes selvværd og opbygning af netværk gennem klublivet.