Google Workspace for BROEN

BROEN Danmark har købt et professionelt abonnement til Google Workspace, som lever op til regler om dataopbevaring inden for EU.

Det er et tilbud til alle BROEN-foreninger som et redskab til sikker opbevaring af data og samarbejde på nettet. Det giver mulighed for: at gemme og dele filer på fælles drev; at bruge programmer til tekst, regneark, præsentation mm.; videomøder, kalender og flere andre funktioner.

Det vil ikke betyde en udgift for den enkelte BROEN-forening at bruge løsningen. Da vi skal betale pr. bruger, er det dog vigtigt, at vi kun har det antal brugere, som passer med dem, der er aktive i BROEN.

Som BROEN-forening får man adgang til egne fællesdrev samt til et drev på tværs af BROEN til fælles materialer. Der skal oprettes en bruger med en BROEN-mailadresse for at få adgang. Mailadressen er knyttet til den enkelte BROEN-forening.

Når man stopper sin aktivitet i BROEN, skal man ikke længere have adgang til Workspace. Derfor vil det være vigtigt, at I melder til sekretariatet, når en frivillig stopper i en BROEN-forening.

Strukturen i BROENs Workspace-løsning

Struktur for BROEN-lokalforeninger – opdelt i 3 lokale fælles drev:

 • BROEN Xx Fortrolig: Data om børn og frivillige – bl.a. registrering af støtte til børn, børneattester på frivillige. Kun internt
 • BROEN Xx Bestyrelse – bl.a. møder, økonomi, fundraising. Kun internt
 • BROEN Xx Samarbejde – bl.a. logo, events, projekter. Også eksternt

Desuden fælles drev hos BROEN Danmark på tværs af BROEN-foreninger – bl.a. om at være frivillig, ansøgningsskema interne puljer, statusrapporter, modelfotos

Find mere om strukturen i Google Workspace for BROEN: BROEN foreningssystem struktur lokalforeninger (pdf)

Find guide til at logge på Google Workspace (pdf)

Den gode historie

Forælder til pige på 11 år

“Louise har fået støtte til gymnastik i et år og lige fået støtte til fodbold. Hun er glad for at kunne deltage i de samme aktiviteter som sine venner pga. støtten.”

Familiekonsulent

“BROEN har igennem årene været en vigtig samarbejdspartner i mit virke. Den er altid tænkt ind i opgaveløsningen, og der er altid en stor velvilje til løsninger, mulighedernes kunst, og der er meget kort vej til hjælpen.” (Familiekonsulent i Silkeborg Kommune)

Mor til to børn

“Pga. BROEN i Randers kan mine to børn gå til svømning – uden at jeg skal vende hver en krone eller sige nej til dem, igen. De får mulighed for at udvikle sig socialt og styrke deres selvtillid, ting som betyder så meget, og helt uden,  at de skal føle sig anderledes. I et hjem præget af sygdom og til tider for mange bekymringer er det bare helt vidunderligt at vide, at ens børn har sunde, normale interesser, hvor de kan få lov til at være børn! Tusind tak til BROEN, det er et fantastisk arbejde I gør.”

Dreng 6 år

“Jeg vil skrive om, at jeg var rigtig glad for at gå til fodbold. Jeg blev faktisk ked af det, da jeg fik at vide af mine forældre, at de ville melde mig ud af klubben på grund af dårlig økonomi, og at de ikke længere kan betale til et nyt medlemskab til næste år.”

Mor til to piger til gymnastik

“Den mindste snakker om det flere gange om dagen og tumler løs, når først vi er afsted, og den store er også helt vild med det. Det giver virkelig børnene glæde og en masse at snakke om og se frem til!” (hilsen til BROEN Lolland)

Mor til pige

“Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg som mor ville have gjort uden hjælpen og støtten fra BROEN Vejle. Min datter lever og ånder for fodbolden, men jeg studerer og har bare ikke pengene til fodboldsko, camps eller træningen. Men hun kan det hele, fordi Susanne og Oliver fra BROEN Vejle holder hendes mod oppe og støtter hende. Hun er bare blevet så god og ser frem til træning og camps.”

Ida

“Jeg er meget glad for ridning og meget taknemmelig over, at det kunne lade sig gøre at gå til det. Min mor er fattig og har ikke råd til, at jeg går til så dyr en sport, så jeg er mega lykkelig over, at vi hørte om BROEN Vejle. Jeg har fortalt det til mange af mine venner, for jeg synes alle skal vide, hvor fantastiske BROEN Vejle er.”

Mor til dreng på 16 år

“Jeg vil fortælle, hvordan det går med D. Han var vild med fodbold, da vi startede med at modtage hjælp fra BROEN Vejle i 2016, men det satte knæene en stopper for. Han begyndte i stedet til boksning, og så kom Corona. Han har været sej og dedikeret og trænet selv herhjemme, tabte sig 10 kg og tog 10 kg på i muskler. Nu er han i fuld gang igen og træner mange gange om ugen. Han hjælper også med at træne de små derinde. Han er blevet udtaget til at bokse ved DM (tror I moren er stolt). I dag har han bokset sin diplomkamp, det er noget de skal, inden det går helt i gang. Der har han fået rigtig fine point og ros. Hans mål er at blive professionel, og han har en vilje og så meget gåpåmod, at han nok skal nå langt. I sidste ende er det egentlig jer, vi kan takke. Han havde sidste skoledag forleden, han er ved at være en voksen ung mand. Knus fra en rigtig glad ung mand og ikke mindst hans glade mor.”

Louise 12 år

“Kære alle inden for BROEN i Vejen. 1000 millioner tak for den store hjælp, det betyder virkelig meget for mig, også for min mor. Jeg kan slet ikke forklare med ord, hvor taknemmelig jeg er for jeres hjælp. Jeg synes, det er flot, at I hjælper så mange, som har brug for det. Jeg er bare verdens heldigste pige at få hjælp. Millioner af tak, jeg er så GLAD. Venlig hilsen Louise.”

  BROEN Danmark har oprettet en pulje til at støtte ukrainske børn og unges deltagelse i fritidsaktiviteter – som f.eks. sport, spejder, gymnastik, dans mm.

  Puljen er oprettet i samarbejde med TrygFonden.

  Lokalforeninger af BROEN kan søge midler til at støtte fritidsaktiviteter ved at sende en ansøgning til BROEN Danmark, som behandler ansøgningen i løbet af kort tid.

  Der kan max. søges 2.000 kr. pr. barn.

  Hvis du har spørgsmål om midler til fritidsaktiviteter til ukrainske børn eller om at søge, kan du kontakte Erik Haumann, tlf. 28 59 80 10, erik@broen-danmark.dk

  Find ansøgningsskemaet (excel-fil): Fritidsaktiviteter – Ukrainske børn og unge 2024

  BROEN Danmark har oprettet en pulje til at støtte ukrainske børn og unges deltagelse i fritidsaktiviteter – som f.eks. sport, spejder, gymnastik, dans mm.

  Puljen er oprettet i samarbejde med TrygFonden.

  Lokalforeninger af BROEN kan søge midler til at støtte fritidsaktiviteter ved at sende en ansøgning til BROEN Danmark, som behandler ansøgningen i løbet af kort tid.

  Der kan max. søges 2.000 kr. pr. barn.

  Hvis du har spørgsmål om midler til fritidsaktiviteter til ukrainske børn eller om at søge, kan du kontakte Erik Haumann, tlf. 28 59 80 10, erik@broen-danmark.dk

  Find ansøgningsskemaet (excel-fil): Fritidsaktiviteter – Ukrainske børn og unge 2024