Fundraising Club for BROEN-foreninger

BROEN Danmark har indgået et samarbejde med Fundraising Club. Det betyder, at hver BROEN-lokalforening gratis kan oprette sig med én bruger for hver lokalforening og modtage målrettet information om relevante fonde og puljer til jeres fundraising af den lokale BROEN-indsats.

Et redskab til fundraising rettet specielt mod foreningslivet

Som medlem af Fundraising Club får du adgang til en oversigt over ca. 400 fonde, legater og puljer, som er relevante for din forening at søge. Herunder også informationer om ansøgningsfrister, hvad den enkelte fond støtter m.v.

Derudover får du som medlem også adgang til månedlige webinarer, hvor du kan få gode råd og inspiration til din egen fundraising, et fundraisingkursus, nyhedsbrev, sparringsnetværk, rabatter og tilbud og meget mere.

Det er gratis for BROENs lokalforeninger at bruge Fundraising Club.

Find mere om Fundraising Club

For at kunne bruge mulighederne i Fundraising Club, skal I først oprette en bruger. Brugernavnet skal være lokalforeningens info-mail (fx info@broen-esbjerg.dk). Adgangskode kan man selv vælge. Husk også at udfylde felt om forening.

Det er kun muligt at have en bruger per lokalforening. Hvis du forsøger at oprette en bruger, og der allerede er oprettet en bruger med samme mail-adresse, vil du få besked om dette.

Du kan oprette dig som bruger af Fundraising Club ved at trykke på linket herunder:

Opret bruger hos Fundraising Club

Når du har udfyldt og indsendt formularen hos Fundraising Club, så får du straks adgang og kan begynde at bruge Fundraising Club.

Har du spørgsmål til vores aftale med Fundraising Club, så kontakt sekretariatet.

Den gode historie

Dreng 10 år

“Synes det har været dejligt at kunne få noget ‘rigtigt’ tøj til fodbold. Det har været godt at kunne få lov til at prøve nogle forskellige aktiviteter, så jeg kunne finde ud af, hvad jeg allerhelst ville gå til.”

Mor til barn

“Hej Lars! Jeg har et barn på specialskole med nogle særlige behov og udfordringer i livet. Jeg kan mærke stor forandring efter opstart hos Krav Maga (selvforsvar). Både på selvtillid og selvværd. Det var aldrig sket uden din/jeres hjælp. Så kæmpestor tak for dig/jer.” (hilsen til BROEN Herlev)

Oscar

“Jeg synes det er super, der er noget, der hedder BROEN Vejle, som kan hjælpe mig og andre med at gå til noget, når ens mor ikke har råd til det. Jeg vil gerne sige mange tak for det og for skoene. Jeg har fået nye venner og er kommet i god form – jeg er blevet ret god til håndbold. Tak!!! BROEN Vejle !!! :-)”

Mor til to børn

“Pga. BROEN i Randers kan mine to børn gå til svømning – uden at jeg skal vende hver en krone eller sige nej til dem, igen. De får mulighed for at udvikle sig socialt og styrke deres selvtillid, ting som betyder så meget, og helt uden,  at de skal føle sig anderledes. I et hjem præget af sygdom og til tider for mange bekymringer er det bare helt vidunderligt at vide, at ens børn har sunde, normale interesser, hvor de kan få lov til at være børn! Tusind tak til BROEN, det er et fantastisk arbejde I gør.”

Louise 12 år

“Kære alle inden for BROEN i Vejen. 1000 millioner tak for den store hjælp, det betyder virkelig meget for mig, også for min mor. Jeg kan slet ikke forklare med ord, hvor taknemmelig jeg er for jeres hjælp. Jeg synes, det er flot, at I hjælper så mange, som har brug for det. Jeg er bare verdens heldigste pige at få hjælp. Millioner af tak, jeg er så GLAD. Venlig hilsen Louise.”

Forælder til pige på 11 år

“Louise har fået støtte til gymnastik i et år og lige fået støtte til fodbold. Hun er glad for at kunne deltage i de samme aktiviteter som sine venner pga. støtten.”

Mor til to piger

“Det er godt for dem, at de kan sige, at de går til svømning. At de går til noget som andre børn. Det giver stolthed. Jeg er også blevet gladere som mor, fordi jeg ved, at de elsker at svømme.” (om støtte fra BROEN Silkeborg)

Maria Skov Kristensen

Maria Skov Kristensen, tidligere BROEN-barn: “Jeg kan huske, at jeg blev rigtig glad. Det var starten på et danseeventyr. Det var starten på det sociale danseliv. Det var rigtig mange venner, man kom til at få. Det har været hele mit liv, at jeg kunne få lov til at danse.” (i Go’ Morgen Danmark 24. oktober 2020)

Poul Nyrup Rasmussen

Poul Nyrup Rasmussen, protektor for Det Sociale Netværk og tidligere statsminister i Danmark

“Alle børn og unge har brug for venskaber og brug for at være i positive fællesskaber. De skal møde engagerede voksne ildsjæle, som er gode rollemodeller for dem. De får et frirum. De bliver værdsat. Og de får nogle redskaber, som gør dem aktive – også når de skal vælge uddannelse og finde sig en plads i samfundslivet.” (Overrækkelsen af Børnesagsprisen til BROEN, København 2015)