Bestyrelsen præsentation

Den nuværende bestyrelse for BROEN Danmark er sammensat efter generalforsamlingen den 15. marts 2024.

Her er en kort præsentation af bestyrelsens medlemmer:

Søren Hansen

Søren Torrense Hansen, formand

Søren er desuden formand i BROEN Halsnæs. Uddannet slagter samt socialpædagog og supervisor. Har bl.a. arbejdet i daginstitutioner, familiepleje og som konsulent i socialtilsyn. Bor i Hundested.

Carsten Nielsen

Carsten Kehlet Nielsen, bestyrelsesmedlem

Carsten er desuden formand i BROEN Lyngby-Taarbæk. Uddannet i forsvaret. Har bl.a. arbejdet som it-konsulent og sikkerhedsansvarlig ved musikfestival. Bor i Lyngby.

Gitte Holgaard

Gitte Holgaard, bestyrelsesmedlem

Gitte er desuden formand i BROEN Horsens. Uddannet i value chain management. Arbejder som omsorgsmedhjælper inden for autismeområdet. Bor i Horsens.

Hanne Risager

Hanne Aalling Risager, bestyrelsesmedlem

Hanne er desuden forkvinde i BROEN Tønder. Diplomuddannelse i pædagogik, ledelse og organisationsudvikling. Stifter af og direktør i konsulentfirmaet RessourceDetektiven. Bor i Tønder.

Jette Husum, bestyrelsesmedlem

Jette er desuden formand i BROEN Randers. (beskrivelse følger)

Jill Hagen

Jill Hagen, kasserer

Jill er desuden kasserer i BROEN Horsens. Uddannet i EDB og regnskab. Har bl.a. arbejdet med regnskab og økonomi. Bor i Horsens.

Peter Poulsen, suppleant

Peter er desuden kontaktperson i BROEN Køge. (beskrivelse følger)

Den gode historie

Mor til pige

“Sofie har spillet nu fem år med jeres støtte, og hun bliver ved. Hun kunne ikke spille, hvis I ikke støttede op om det, da jeg ikke har økonomi til det pga sygdom og studie. Så jeg takker så meget.” (hilsen til BROEN Vejle)

Forælder til pige på 11 år

“Louise har fået støtte til gymnastik i et år og lige fået støtte til fodbold. Hun er glad for at kunne deltage i de samme aktiviteter som sine venner pga. støtten.”

Maria Skov Kristensen

Maria Skov Kristensen, tidligere BROEN-barn: “Jeg kan huske, at jeg blev rigtig glad. Det var starten på et danseeventyr. Det var starten på det sociale danseliv. Det var rigtig mange venner, man kom til at få. Det har været hele mit liv, at jeg kunne få lov til at danse.” (i Go’ Morgen Danmark 24. oktober 2020)

Avin 8 år

“I min fritid er jeg hjemme sammen med min mor. Jeg keder mig tit. Det er ikke så nemt at finde på noget at lave hele tiden.”

Charlotte Baere

Charlotte Baere, projektkoordinator/sundhedskonsulent, Køge Kommune

“I min hverdag oplever jeg den livsglæde, det giver børn og deres familier at få hjælp fra BROEN. Mange børn får ikke opfyldt deres drøm om at kunne dyrke en fritidsinteresse, fordi deres forældre ikke har plads i budgettet til et foreningsmedlemskab. Her bygger BROEN virkelig bro. Jeg har set de fantastiske ansigtsudtryk, det giver, når ”lillePeter” møder ”frivilligPeter” fra BROEN i den lokale sportsforretning. Inklusion i en aktivitet drevet af frivillige ildsjæle, som ”vil” børnene, rykker virkelig noget hos den enkelte.” (Interview, samarbejdsmøde, Køge 2014)

 

Frivillig i BROEN Odense

“Jeg havde nogle drenge på 10 år med i en sportsforretning, hvor vi skulle købe et par fodboldstøvler og noget træningstøj – drengene var lidt generte og meget ydmyge og sagde pænt tak for hjælpen. Samme aften ringede en af drengene til mig og spurgte, om han måtte sove i sit nye træningstøj, fordi han var så glad for det.”

Lisbeth Zornig Andersen

Lisbeth Zornig Andersen, økonom, forfatter, tidligere protektor for BROEN Danmark

“Når vi ved, hvor vigtigt det er at gå til noget, så er det organisationer som BROEN, der er afgørende for, at vi får sået dét frø, som gør, at børnene får en anden livsbane. Derfor kan det være helt afgørende for et barns skæbne, at det stifter bekendtskab med BROEN.” (Støttearrangement for BROEN Struer, Struer 2014)

 

Familiekonsulent

“BROEN har igennem årene været en vigtig samarbejdspartner i mit virke. Den er altid tænkt ind i opgaveløsningen, og der er altid en stor velvilje til løsninger, mulighedernes kunst, og der er meget kort vej til hjælpen.” (Familiekonsulent i Silkeborg Kommune)

Mor til to børn

“Pga. BROEN i Randers kan mine to børn gå til svømning – uden at jeg skal vende hver en krone eller sige nej til dem, igen. De får mulighed for at udvikle sig socialt og styrke deres selvtillid, ting som betyder så meget, og helt uden,  at de skal føle sig anderledes. I et hjem præget af sygdom og til tider for mange bekymringer er det bare helt vidunderligt at vide, at ens børn har sunde, normale interesser, hvor de kan få lov til at være børn! Tusind tak til BROEN, det er et fantastisk arbejde I gør.”