Støt Broen Danmark - Min konto

Sagt om BROEN Vejle

På denne side har vi samlet nogle af de udtalelser, som vi har modtaget om BROEN Vejle fra samarbejdspartnere og støtter.

vibeke_hejnfeltVibeke Hejnfelt, Socialdemokratiet i Give:

“Jeg mødte Susanne Clausen og BROEN Vejle ved Grundlovsmøde ved Skyttehuset i Vejle.

Jeg havde ikke hørt om BROEN Vejle før. Susanne er selv fra Give og vi faldt hurtigt i snak, hvor hun fortalte historien om BROEN. En rigtig god ide, at hjælpe andre, som ikke selv har mulighederne.

Der er mange årsager til, at familier ikke har råd til, at deres børn får mulighed for Fællesskabet. I Danmark er børn en del af fællesskabet, når de deltager i fritidsaktiviteter, det kan være fodbold, håndbold, ridning, spejder eller noget helt andet. Men for børn er det vigtigt, at være sammen med andre børn om en fælles hobby.

Her kan BROEN Vejle hjælpe, for de familier, som ikke selv har råd. Der findes mange andre hjælpeorganisationer, men BROEN Vejle hjælper kun familier med børn, hvor børnene ønsker at være en del af Fællesskabet og bruge fritiden aktivt. Den støtte der tilfalder BROEN Vejle, i Give-Thyregod bruges udelukkende på børn i det område og jeg var glad, da SuperBrugsen i Give gjorde det muligt, at støtte foreningen.

Jeg har talt med forældre, som har søgt og fået hjælp til børnenes fritidsaktiviteter og hørt hvor glade børnene blev. Det er også en stor lettelse for forældrene, at vide, at deres børn er en del af fællesskabet. Jeg kan kun anbefale de forældre, som ikke selv har råd til børns fritidsaktiviteter, at søge hjælp hos BROEN.”