Ambassadører

BROEN Vejle har den store glæde at have Torben Hein som frivillig ambassadør for udsatte børns fritidsliv.

Torben Hein er i dag terapeut og misbrugsbehandler. Han er desuden kendt for sin deltagelse i tv-programmet X Factor. Torbens egen opvækst var stærkt præget af misbrug, vold og kriminalitet, som også blev en stor del af hans eget voksenliv.

Nu vil han bruge sin baggrund og sit eget mønsterbrud til at hjælpe udsatte børn til et bedre børneliv, end han selv oplevede.

Find mere om Torben Hein på hans hjemmeside

BROEN Vejle har den store glæde at have Oliver Lundgaard som frivillig ambassadør for udsatte børns fritidsliv.

Oliver Lundgaard er fodboldtræner, og ved siden af går han i gymnasiet i Vejle.

I 2019 var han den helt store drivkraft bag Familiekoncert 2019, der blev afholdt søndag den 30. juni som optakt til fodboldskolen i den efterfølgende uge i Skibet IF. Arrangementet bød på koncerter med Wafande, Shaka Loveless, Mille (vinder af MGP 2018), og Isabel (vinder af The Voice Junior 2017). Udover at være startskud på fodboldskolen var hovedformålet at samle penge ind til Danske Hospitalsklovne, Børnecancerfonden og BROEN Vejle. Oliver har sammen med en styregruppe planer om at arrangere en ny event i 2020.

Oliver står også bag virksomheden Fodbold og Event, som arrangerer fodboldskoler og camps, hvor unge fodboldtalenter kan udvikle sig.

Find mere om Fodbold og Event

Den gode historie

Oscar

“Jeg synes det er super, der er noget, der hedder BROEN Vejle, som kan hjælpe mig og andre med at gå til noget, når ens mor ikke har råd til det. Jeg vil gerne sige mange tak for det og for skoene. Jeg har fået nye venner og er kommet i god form – jeg er blevet ret god til håndbold. Tak!!! BROEN Vejle !!! :-)”

Nikolai 12 år

“Det er mega fedt, at BROEN Vejle har sørget for, jeg kan gå til fodbold igen. Jeg startede allerede sidste uge og træner 2 gange i ugen. Det er vildt sjovt at se andre drenge, de er søde. Jeg kan sagtens følge med dem nu. Jeg har også fået en cykel fra jer, så jeg kan komme ud og cykle igen, både i skole og over i skoven. I sommerferien skal jeg på fodboldskole, det glæder jeg mig rigtig meget til. Mega sejt I har givet mig det. Jeg tabte 14 kg de 10 uger, jeg var afsted. Hilsen Nikolai” (om samarbejde mellem julemærkehjemmet i Hobro og BROEN Vejle)

Dreng 11 år

”Jeg er glad for Claus fra BROEN, han er sød, og han har lært mig meget. Han hjælper mig altid.”

Louise 12 år

“Kære alle inden for BROEN i Vejen. 1000 millioner tak for den store hjælp, det betyder virkelig meget for mig, også for min mor. Jeg kan slet ikke forklare med ord, hvor taknemmelig jeg er for jeres hjælp. Jeg synes, det er flot, at I hjælper så mange, som har brug for det. Jeg er bare verdens heldigste pige at få hjælp. Millioner af tak, jeg er så GLAD. Venlig hilsen Louise.”

Forældre til dreng på 8 år

“Thor vil gerne, at jeg skriver, at han er rigtig glad for, at han kan få hjælp til sport fra BROEN. Ja, det er vi voksne også.”

Mor til Lucas på 6 år

“Han glæder sig helt vildt og har allerede spurgt flere gange om, hvornår det er mandag, og han skal til fodbold igen.” (om støtte fra BROEN Horsens)

Frivillig om Jens på 15 år

“Jens er det sidste år begyndt at isolere sig på sit værelse, hvor han spiller computer det meste af dagen. Skolen og den nære familie oplever ham, som mere indesluttet, trist og tavs. Selv har Jens svært ved at beskrive, hvorfor han har fået det så svært. Men han har et ønske om at bryde den ‘negative cirkel’ af isolation og inaktivitet. Han taler med sin mor om at gå til fitness med sine venner. Mor vil gerne bakke ham op, men har som invalidepensionist ikke midlerne. Mor ansøger sammen med sin familieterapeut om midler ved BROEN Randers, og får dagen efter bevilget støtte. Jens begynder til fitness med sin kammerat. Kort tid efter sælger han sin computer og begynder også at spille fodbold med kammeraterne i weekenden. Der er stadig mange ting, som Jens og familien skal arbejde på, men Jens har fået et mere aktivt og socialt liv, og mor er lettet over, at han har det bedre og kan samtidigt få mere tid til sig selv, når Jens er ude af huset.”

Pige 13 år

“Glad for sammenholdet og for at lære at slappe af i stedet for at blive sur. Tak skal I have for at gøre det muligt for mig og min bror.”

Mor til pige

“Jeg vil bare lige sige jer tusind tak for jeres hjælp! Min datter er helt enormt lykkelig for sit nye fodboldtøj og især skoene. Som mor ønsker man intet andet, end at ens børn er lykkelige – så i dag fik jeg intet mindre end et ønske opfyldt. Det havde jeg ikke klaret uden jeres hjælp. Hun har længe snakket om de sko – for de andre på holdet havde jo nogle smarte nogle … så at hun kunne få lov at gå ind og vælge sine egne smarte sko var bare lykken. Tusind tusind tak!” (om støtte fra BROEN Guldborgsund)