Kontakt

Det vil typisk være skoler, SFO’er og andre institutioner, der har daglig omgang med børn, og som kender deres forhold, der vil kontakte os, men enhver, der har kendskab til et barn, der har behov for en aktiv tilværelse kan kontakte os.

For at kunne tilbyde et barn vores tilbud, er det vigtigt, at vi har forældrenes accept. Hvis du er kommunalt ansat (eller ansat i regionen eller staten) SKAL du starte med at indhente en samtykkeerklæring fra barnets forældre/værge.

Erklæringen kan hentes her: Samtykke Broen Svendborg

(Hvis linket ikke virker, bedes du sende en mail til foreningen. Vi returnerer mailen med en erklæring.)

Når du har fået forældrenes samtykke, kontakter du BROEN. BROEN skal have oplysninger om barnets navn, adresse, alder og telefonnummer. Derudover skal vi have telefonnummer på barnets forældre/værge, så vi kan kontakte familien for nærmere aftale om hvilken aktivitet, barnet skal vælge, og om der skal tages specielle hensyn.

Der kan sendes en mail til info@broen-svendborg.dk, så vil vi gøre hvad vi kan, for at svare hurtigst muligt.

BROEN Svendborg
info@broen-svendborg.dk
CVR 36102527

Den gode historie

Dreng 11 år

”Jeg er glad for Claus fra BROEN, han er sød, og han har lært mig meget. Han hjælper mig altid.”

Pige 9 år

“Jeg er rigtig glad for at gå til gymnastik, og jeg har lært mange at kende og fået nogen nye, gode venner.”

Pige 9 år

“Jeg er rigtig glad for at gå til gymnastik, og jeg har lært mange at kende og fået nogen nye, gode venner.”

Dreng 10 år

“Gik til svømning før, det er ikke så dyrt – der skal ikke hele tiden købes nyt tøj og sko. Kunne godt tænke mig at gå til badminton sammen med min bror Lasse og fodboldskole næste år. Har ikke prøvet endnu, da min mor ikke kan køre mig derover. Hilsen Nikolaj.”

Dreng 11 år

”Jeg er glad for Claus fra BROEN, han er sød, og han har lært mig meget. Han hjælper mig altid.”

Dreng 17 år

“Det er fedt at gå til sport og være sammen med sine venner.”

Pige 8 år

”Jeg synes, det er sjovt at gå til fodbold. Jeg har fået nogle nye venner ovre i fodboldklubben. Jeg leger nogle gange med dem. Jeg har haft en af mine venner fra fodboldklubben over hos mig på besøg, og det var sjovt. Vi legede sammen. Så jeg har det sjovt, når jeg er til fodbold.”

Dreng 6 år

“Jeg vil skrive om, at jeg var rigtig glad for at gå til fodbold. Jeg blev faktisk ked af det, da jeg fik at vide af mine forældre, at de ville melde mig ud af klubben på grund af dårlig økonomi, og at de ikke længere kan betale til et nyt medlemskab til næste år.”