Støt BROEN Danmark

BROEN er en organisation, der bygger bro for børn og unge fra socialt udsatte familier til en aktiv fritid i lokale idræts- og fritidsforeninger ved at hjælpe med at betale kontingent og nødvendigt udstyr til fritidsaktiviteten.

BROENs frivillige lokalforeninger hjalp i 2016 cirka 4.000 børn og unge til en meningsfuld fritid med sport, spejder, musik, teater eller anden aktivitet i fritiden sammen med jævnaldrende kammerater og voksne rollemodeller.

“Jeg vil skrive om, at jeg var rigtig glad for at gå til fodbold. Jeg blev faktisk ked af det, da jeg fik at vide af mine forældre, at de ville melde mig ud af klubben på grund af dårlig økonomi, og at de ikke længere kan betale til et nyt medlemskab til næste år.” (Dreng 6 år)

MobilePay-logo BROEN-nummerDu kan støtte BROENs indsats for udsatte børn på følgende måder:

  • Som medlem af BROEN Danmark støtter du indsatsen i alle vores frivillige lokalforeninger. Du modtager også vores nyhedsbrev via e-mail. Et personligt medlemskab koster kr. 100,- om året – eller 8 kroner om måneden! Et virksomhedsmedlemskab koster kr. 750,- om året.
  • Giv et valgfrit bidrag til BROEN – du vælger selv beløbet, og din støtte går ubeskåret til at hjælpe udsatte børn til en aktiv fritid
  • Du kan også give dit bidrag til BROEN på MobilePay til 22848576
  • Indgå et CSR-samarbejde med BROEN
  • Bliv frivillig i en lokalforening af BROEN
  • Køb smykker/diagnosekæder hos Lethal Disease til fordel for BROEN – find Lethal Disease
  • Køb HUGME-huen hos Projekt HUGME til fordel for BROEN (25 kr. pr. solgt hue) – find Projekt HUGME

Tak for din støtte – sammen bygger vi mere bro for udsatte børn og unge!

BROEN Danmark er godkendt hos Indsamlingsnævnet.

Følgende støtter Broen