Støt Broen Danmark - Min konto

Testamente og arv

Du kan hjælpe BROENs indsats for udsatte børns fritid ved at betænke os med en del af din arv.

Din støtte kan være med til at sikre, at vi kan hjælpe flere udsatte børn og unge til at blive en del af det lokale fællesskab gennem vores lokalforeninger.

BROEN Danmark er godkendt af Skattestyrelsen som velgørende organisation.

Vi har indgået samarbejder med nedenstående udbydere:

Dokument 24: Testamente med donation til BROEN

Et testamente er et dokument, hvor du fordeler din arv. Du kan fordele arv til din familie samtidig med, at du giver arv til en velgørende organisation.

Mange vælger at oprette et testamente frem for et legat, da de på denne måde har styr på fordeling af hele deres arv på én gang.

Hos vores samarbejdspartner Dokument 24 kan du oprette et testamente til velgørenhed, uden at det koster dig noget.

Opret et testamente med donation til BROEN Danmark hos Dokument 24

Dokument 24 er en juridisk virksomhed med online juridiske værktøjer, og den opretter gratis testamenter til velgørenhed. Du kan gratis få hjælp til at lave et testamente til velgørenhed hos Dokument 24.

Find mere om Dokument 24

Legal Desk: Gratis testamente

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, som vil lave dit testamente helt gratis, hvis du vælger at støtte os gennem din arv. Du gør en stor forskel, når du tænker os ind i dit testamente.

Du laver nemt og sikkert dit testamente med Legal Desk ved at udfylde en formular, hvori du besvarer en række spørgsmål. På baggrund af dine svar, bliver dit testamente automatisk udarbejdet, og du får øjeblikkelig adgang til en PDF-version på deres platform.

Du kan oprette dit testamente gratis her

Ved at donere til en velgørende organisation, vil du i visse tilfælde kunne efterlade mere til dine arvinger gennem 30 %-løsningen. Læs mere om 30 %-løsningen her

Ønsker du at læse mere og blive klogere på, hvad du kan bestemme i et testamente, kan du finde det her.

Legal Desk er en juridisk onlineportal, som har stillet selvbetjeningsløsningen med at oprette testamenter til rådighed for alle parter. Find mere om Legal Desk

Ønsker du rådgivning til at lave testamente?

Hvis du ønsker at få dit testamente skrevet fra bunden af specialister, kan du nemt og hurtigt bestille et skræddersyet testamente fra Ønsketestamente.

Hos Ønsketestamente kan du både oprette dit testamente online eller ved telefonsamtale med deres juridiske specialister. Testamentet koster det samme uanset dine ønsker. Det skrives fra bunden og fremsendes til dig pr. e-mail i løbet af kun 24 timer.

Du sparer desuden 50% i forhold til normalprisen, hvis du begunstiger BROEN Danmark i dit testamente.

Find mere om at oprette dit testamente med arv til BROEN Danmark hos Ønsketestamente

Personlig rådgivning ved oprettelse af testamente og legat

Hvis ikke du har lyst til at oprette et testamente eller legat online uden personlig rådgivning først, kan du også kontakte den juridiske virksomhed Mine Arvinger, som BROEN Danmark har indgået et samarbejde med.

Hos Mine Arvinger foregår al rådgivning kun af en uddannet jurist. Deres fokus er at give dig tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter.

Når du henvender dig hos Mine Arvinger kan du ligeledes få oprettet et skræddersyet testamente helt gratis, når du betænker BROEN Danmark gennem 30% løsningen eller med et legat på minimum 25.000 kr. Find mere om 30% løsningen

Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan betænke BROEN Danmark i dit testamente, kan du på deres hjemmeside gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale med en jurist.

Find mere om oprettelse af testamenter hos Mine Arvinger