16/03/2018

Velgørenhedsevent med Erann DD

‘Musik for BROEN’ er en velgørenhedsevent med middag og koncert af Erann DD til fordel for BROEN Danmarks nyoprettede Musikpulje.

Plakat for eventen den 4. april

Bag arrangementet står en gruppe studerende fra CphBusiness Academy. De har som led i deres uddannelse arrangeret en unik velgørenhedsaften i selskab med musiker og sangskriver Erann DD.

Middag og intimkoncert uden honorar

Deltagerne i eventen får en lækker middag og en intimkoncert med Erann DD i Designmuseet på Bredgade 68 i København. Lars Nybroe fra BROEN Herlev vil kort fortælle gæsterne om BROENs indsats. Derefter er lagt op til en stemningsfuld aften i museets flotte lokaler. Til slut håber de studerende at have et første overblik over, hvor meget deres event har samlet ind til udsatte børns deltagelse i musikaktiviteter i fritiden.

Designmuseet stiller sin flotte festsal til rådighed. Museets café Klint sørger for at tilberede en velsmagende menu. Alle medvirkende stiller sin arbejdskraft gratis til rådighed for velgørenhedseventen, og en række firmaer har sponsoreret bl.a. kildevand, kaffe og vin for at nedbringe udgiften til middagen. Musikken er frit stillet til rådighed af Koda og Gramex uden betaling.

Billetter til Musik for BROEN koster 500 kr., hvoraf de 400 kr. går til indsamlingen. Der er stadig få ledige billetter! 🙂

Billetter kan købes hos Safeticket frem til og med den 2. april

Hele overskuddet går direkte til Musikpuljen hos BROEN Danmark.

Fik selv venner gennem fritidsaktiviteter

De studerende i eventgruppen samlet i Festsalen (fra venstre): Nikolas, Kristian, Simon, Amanda, Laura, Camille og Christine (foto: BROEN Danmark)

De syv studerende fandt sammen om projektet, fordi de fandt stor sympati for tanken om at gøre en forskel for børn og unge uden ressoucer til at gå til noget i fritiden. I deres søgen efter et formål, som de kunne gå ind for, fandt de BROEN Danmark mellem en række andre organisationer for børn og unges trivsel.

“Vi valgte BROEN, fordi vi ikke kendte det i forvejen. Vi blev meget begejstrede for tanken om at hjælpe børn til at få gode oplevelser i fritiden og til at blive en del af et godt fællesskab,” siger Laura Klingert fra eventgruppen og fortsætter:

“Vi syntes, at ‘Musik for BROEN’ var et meget relevant projekt for os, fordi vi selv er unge. Men også fordi vi alle kommer fra det, man vil kalde ressourcestærke familier, og ikke selv har haft sociale problemer, der betød, at vi ikke kunne gå til noget i vores fritid som børn. Det har været en øjenåbner for os, at ikke alle børn og unge i Danmark har de samme muligheder, som vi har haft.

Det har også været en stor motivation, at vi med dette projekt faktisk selv kan hjælpe og gøre en forskel for socialt udsatte børn. Vi synes, at det er meget vigtigt for alle børn at blive en del af et fællesskab og at kunne trives hele året. Det kan fritidsaktiviteter såsom idræt, spejder, dans og musik. Vi har selv mange af vores gode venner fra de fritidsaktiviteter, som vi selv har gået til. Det ønsker vi også for andre børn og unge at opleve.”

Vi siger i BROEN en stor tak for initiativet til Amanda, Camilla, Christine, Kristian, Laura, Nikolas og Simon fra CphBusiness Academy!

Find mere om eventen Musik for BROEN

Find mere om Musikpuljen

Find mere om Designmuseum Danmark

Find mere om Erann DD

Designmuseets Festsal

Den stemningsfulde festsal på Designmuseet bliver ramme for middag og koncert med Erann DD (foto: BROEN Danmark)