02/10/2011

BROEN Tønder i gang

Broen Tønder bestyrelse og Hans Søgaard

Bestyrelsen for BROEN Tønder sammen med Hans Søgaard (i midten) og Ute Mammen fra frivilligcenteret (bagest til højre)

Om aftenen blev bestyrelsen konstitueret og den næste dag blev den præsenteret for kommende samarbejdspartnere i lokalområdet. Det er den korte udgave af historien om et fint samarbejde mellem lokale ildsjæle, Frivilligcenter Tønder og BROEN Danmark, som på ganske kort tid førte til, at en ny afdeling – i øvrigt den 10. afdeling i landet – er blevet etableret i Tønder.

På temadagen om frivillighed og socialt udsatte børn, der blev afholdt den 30. september 2011 i Frivilligcenter Tønder, blev den nyvalgte bestyrelse for Broen Tønder præsenteret og havde med det samme mulighed for at skabe kontakte til andre foreninger og repræsentanter fra kommunen.

Bestyrelsen for BROEN Tønder: Annegrethe Lokvig Fogh (formand), Lene Mørk Blaabjerg, Lis Tramm, Jeanne Agergaard Petersen, Vibeke Mølgaard, Hanne Karoline Fogh, Hella Thyssen og Ella Mølgaard.

Find mere om temadagen i Tønder

Prinsesse Marie tale

Prinsesse Marie holdt åbningstalen ved temadagen