12/10/2023

Rock i Lunden Prisen uddelt for første gang

Rock i Lunden Prisen opslagMusikforeningen Eigils og Horsens & Friends uddelte i forbindelse med en dobbeltkoncert i september den nystiftede ‘Rock i Lunden’-pris. BROEN Horsens var den ene af de to modtagere af prisen. Det fortæller folkene bag prisen i en pressemeddelelse.

“Underholdning i Lunden har været en god tradition igennem årtier, hvor fællesskabet omkring god livemusik og koncerter har været grunden til at mødes i den grønne oase i hjertet af Horsens. Arrangørerne bag Rock i Lunden har ønsket at den gode stemning i Lunden skal spredes, og derfor har Musikforeningen Eigils, Horsens & Friends og Royal Unibrew stiftet ‘Rock i Lunden-prisen’. Prisen er på 25.000 kr. og går ubeskåret til godgørende formål.

I år var det en kæmpe fornøjelse at kunne give ‘Rock i Lunden-prisen’ til to virkelig gode formål – nemlig ’BROEN Horsens’ og ’Musikskolen Horsens’. Begge modtager 12.500 kr. til deres respektive formål.

BROEN Horsens er en forening stiftet i 2002, der har som formål at støtte udsatte børn, så de på lige fod med alle andre børn har mulighed for at dyrke fritidsinteresser. I 2022 støttede BROEN Horsens 800 børn og unge i hele kommunen til en aktiv fritidsinteresse og et godt fællesskab med andre børn og unge.

Hvis ikke der var et konstant talentudviklingsarbejde i musikkens tjeneste, så kunne Rock i Lunden slet ikke eksistere. Musikskolen spiller en helt central rolle i det grundarbejde, som det er at få børn og unge interesseret i musikken, at fastholde dem i at håndtere et instrument og inspirere dem til at dyrke musik som en livslang evne og forståelse. Derfor skal anden halvdel af prisen gå direkte til indkøb af musikinstrumenter til musikskolens elever i Horsens.

Royal Unibrew er hovedsponsor for Rock i Lunden, og en donation fra Royal Unibrew har muliggjort tilblivelsen af ‘Rock i Lunden-prisen’. Borgmester Peter Sørensen overrakte prisen på arrangørernes vegne.”

BROEN Horsens siger en stor tak for donationen!

Find mere om Rock i Lunden

Rock i Lunden Prisen 2023

Jill Hagen (nr. 2 fra venstre) modtog prisen for BROEN Horsens. Foto: Horsens & Friends