23/03/2018

Lillebror Pris til Læs for Livet

Børnehjælpsdagens Lillebror Pris i 2018 gik til “Læs for Livet”, som skaffer bøger og læseoplevelser til børn, der er anbragt uden for hjemmet.

Læs for Livets repræsentanter i midten med prisen og med Børnehjælpsdagens formand Per Buchholz (tv) og direktør Ina Thorndal (th) (foto: Kim Agersten, Børnehjælpsdagen)

Det blev afsløret ved en prisoverrækkelse på Københavns Rådhus torsdag den 22. marts. Læs for Livet blev stiftet af Rachel Röst i 2012 og har siden arbejdet for at bringe læsning ind i livet hos anbragte børn og unge.

I en tale ved prisoverrækkelsen påskønnede Gunnar Brüsch, medlem af priskomitéen for Lillebror Prisen, det meget effektive og målrettede arbejde, som Læs for Livet har udrettet på ret kort tid.

Siden 2012 har organisationen uddelt mere end 150 biblioteker. Det svarer til cirka 115.000 bøger og en samlet værdi på cirka 15 millioner kroner.

Lillebror Prisen 2018

Læs for Livet blev modtagere af Lillebror Prisen – her i midten, flankeret af Lær for Livet (tv) og BROEN Danmark (th) (foto: Kim Agersten, Børnehjælpsdagen)

Læs for Livet var nomineret til Børnehjælpsdagens Lillebror Pris 2018 sammen med læringsprogrammet Lær for Livet og BROEN Danmark. De nominerede blev også udpeget af Børnehjælpsdagens Priskomité blandt de mange indstillede kandidater til prisen.

Vi ønsker Læs for Livet et stort tillykke med Lillebror Prisen og ønsker god vind fremover!

Find mere om Børnehjælpsdagens Lillebror Pris 2018

Find mere om Læs for Livet