Støt Broen Danmark - Min konto

26. august 2019

En SMUK støtte til hele BROEN

Den 9. august – midt under den årlige Smukfest i Dyrehaven i Skanderborg – uddelte Smukfonden donationer i forbindelse med festivalens 40 års jubilæum. Til vores store overraskelse og glæde modtog BROEN Danmark et gavebevis på hele 300.000 kroner.

På forhånd havde Erik Haumann fra BROEN Danmarks sekretariat ikke fået noget at vide om, hvad der skulle ske på scenen – ud over at han skulle komme og repræsentere BROENs arbejde for udsatte børns fritidsaktiviteter. På dagen viste det sig, at der skulle deles donationer ud, og at BROEN var én blandt fire modtagere af de store beløb i forbindelse med jubilæet.

Skanderborgs borgmester, Frands Fischer (th.) overrakte gavebeviset til Erik Haumann fra BROEN Danmark (fotos: Smukfonden)

Da det blev klart, at beløbene blev større efterhånden som modtagerne blev kaldt frem, blev sommerfuglen mere sprælsk i Eriks mave, men han bevarede fatningen, da gavebeviset blev overrakt. Ikke mindre end 300.000 kroner stod der på skiltet – nemlig 10.000 kroner for hver af vores 30 lokalforeninger. Godt nok er BROEN Haderslev i øjeblikket lukket ned, men da BROEN Greve starter i september, valgte fonden at holde fast i tallet 30, som gav det flotte runde beløb.

De øvrige tre hovedmodtagere var: Haverne i Højvangen, Ventilen og The Back To Life Project. I alt uddelte Smukfonden 1,4 mio. kr. til 20 forskellige modtagere. Tillykke til alle med den gode støtte!

Find mere om Smukfondens uddeling

Vi siger af hjertet tak for den flotte opbakning til vores lokalforeninger, som inden længe vil have dette gode beløb på kontoen til at bygge bro for flere udsatte børn til gode fællesskaber i det lokale fritidsliv.