26/06/2020

BROEN støtter sommerferieaktiviteter

Spejderlejre og idrætsskoler er blandt de aktiviteter, som tilbydes i sommerferien (Foto: DDS)

Skolernes sommerferie står for døren, og i år er der ekstra mange ferieaktiviteter til børn og unge på programmet rundt om i landet oven på forårets coronanedlukning af både skoler og fritidsaktiviteter.

Trods den fortsatte risiko for coronasmitte er det alligevel muligt at afholde en del ferieaktiviteter i sommerferien, så idrætsforeninger, spejdergrupper og andre kan gennemføre træningslejre, camps og stævner – dog med stor opmærksomhed på at undgå smitte. Kommunerne har på grund af corona også fået tilført ekstra midler i år til at lave ferieaktiviteter.

BROEN Danmarks feriepulje støtter socialt udsatte børn og unge til at kunne deltage i aktiviteter i skolernes ferier. Støtten sker gennem BROENs lokalforeninger, og midlerne i puljen kommer blandt andet fra velgørenhedscykelløbet BROEN Danmark Rundt og energiselskabet OK. Der er allerede givet støtte fra feriepuljen til mere end 100 børn i 2020.

I 2019 hjalp BROEN 298 børn og unge til at kunne deltage i ferieaktiviteter.