30/01/2020

Støtte til ferieaktiviteter og musik

BROEN støttede i 2019 i alt 298 børn og unge til ferieaktiviteter og 34 børn til musikaktiviteter. Det viser en frisk opgørelse fra BROEN Danmark.

BROEN Danmark har i flere år haft en feriepulje til at støtte udsatte børn og unges deltagelse i træningslejre, stævner og ferielejre i skolernes ferier. Puljen har gjort det muligt for BROENs lokalforeninger at hjælpe børn, som i forvejen bliver støttet til f.eks. fodbold, svømning eller spejder til også at kunne deltage i ferielejre og stævner i ferierne sammen med kammeraterne. I 2018 blev der givet støttet til 289 børn fra puljen, og det er altså steget til 298 børn i 2019.

Siden august 2018 har BROEN Danmark også haft en særlig musikpulje til at støtte udsatte børn og unge til at gå til musik. I 2019 blev der givet støtte til 34 børn fra denne pulje. Blandt musikaktiviteterne har der både været instrument, sammenspil og kor.

Vi er i øjeblikket ved at indhente tal fra BROENs lokalforeninger for hvor mange børn og unge, der i alt er blevet støttet til fritidsaktiviteter i 2019. I 2018 støttede BROENs lokalforeninger i alt 4.759 børn og unge til en aktiv fritid. Dertil kom støtte til ferieaktiviteter til 289 børn og unge.