12/10/2019

Fælles fokus på børns fritid

Hvordan kan foreningslivet og kommunen i fællesskab skabe gode rammer for alle børns aktive fritidsliv? Det er emnet for en konference i Vejen onsdag den 27. november 2019.

Konferencen “Aktiv fritid er kvalitetstid” holdes på Basen – Vejen Ungecenter, og den arrangeres af BROEN Vejen sammen med Huset Vejen (frivilligcenter i Vejen Kommune), Dansk Folkehjælp, KFUM Hele Danmarks Familieklub og Red Barnet med støtte fra Rotary Vejen, Soroptimisterne Vejen og Vejen Kommune.

Med konferencen sætter arrangørerne et fælles fokus på, hvordan en aktiv fritid kan være med at skabe bedre trivsel for børn og unge i hverdagen. Det lykkes bedst i et godt samspil mellem det frivillige foreningsliv og kommunen.

På programmet er blandt andet:

  • Ungdomsforskeren Søren Østergaard fra Center for Ungdomsstudier vil give et aktuelt indblik i ungdomskulturen og børn og unges forhold til foreningslivet.
  • Lene Willumsen og Jakob Vejlø fra Børn- og ungeenheden/Sundhed og Familie i Vejen Kommune vil fortælle om kommunens tilbud og samarbejde med frivillige foreninger
  • Emilie Nygaard Brix fra LEGO Foundation vil se nærmere på hvilke færdigheder og kompetencer, der er vigtige for børn for at begå sig i en verden i konstant forandring

Find hele programmet og mere om konferencen hos BROEN Vejen