29/06/2019

Storebælt binder BROEN sammen

Storbælt logoA/S Storebælt har tildelt et nyt sponsorat til BROEN Danmark som hjælp til den landsdækkende indsats med at understøtte vores lokalforeninger og pleje samarbejdet med andre organisationer på området med udsatte børn og unges trivsel.

BROEN Danmark Rundt på Storebæltsbroen

Cykelløbet BROEN Danmark Rundt blev i august 2018 inviteret op i en af pylonerne på Storebæltsbroen

Sponsoratet består i et antal fribilletter til passage af Storebæltsbroen, som BROENs sekretariat krydser mange gange om året, når lokalforeninger og samarbejdspartnere i det østdanske skal besøges, og turen går frem og tilbage over Storebælt to gange på en dag.

I BROEN forsøger vi altid at rejse på den billigste måde, og passagen af Storebæltsbroen er en nødvendig udgift ved at have hele landet som arbejdsområde. A/S Storebælt har gennem de seneste par år ydet en stor og vigtig støtte med dette sponsorat.

BROEN Danmark siger en stor tak for støtten til A/S Storebælt og Sund & Bælt Holding!

Find mere om samfundsansvar hos A/S Storebælt

Find hele omtalen af BROEN Danmark Rundt-deltagernes besøg på toppen af Storebælt