05/04/2019

Kioskejer doblede donation til udsatte børn

BROEN Danmark har fået en rigtig dejlig hilsen fra Simon, som driver Kiosk 119 på Amager: “Så er de overført, og du burde modtage dem i morgen :)”

Bag denne hilsen lå et samarbejde, som Simon Wagner fra Kiosk 119 på Røde Mellemvej på Amager i København S tog initiativ til for godt et år siden. I en mail til BROEN Danmark skrev han, at han var på udkig efter en velgørende forening at støtte og i den forbindelse var stødt på BROEN: “Jeg har kigget på jeres side og kan godt lide, hvad jeg ser. Jeg tænker noget i retning med at samle i en bøtte, der er sikret ved kassen, og sende den til jer, når den er fyldt. Vend tilbage til mig, hvis I er interesseret.”

Den positive interesse ønskede vi at bakke op om, men først sikrede vi os, at Simon var klar over, at vi ikke havde en lokalforening af BROEN på Amager. Det var ikke noget problem for ham, for han syntes, at alle børn skulle have mulighed for at have en aktiv fritid, uanset hvor de bor i landet.

Ud fra det tilsendte informationsmateriale om BROEN fik Simon lavet en fin indsamlingsbøtte, som kunder i kiosken kunne lægge et bidrag i. Efter nogle måneder var vi igen i kontakt, og Simon kunne fortælle, at han nu havde skåret bøtten op og fået talt indholdet op i den lokale bank. Den indeholdt mønter for i alt 2.252,50 kr., hvilket var meget mere, end Simon selv havde forventet.

Derfor sendte Simon en mail med en besked, der kun kunne kalde et taknemmeligt smil frem på vores lille sekretariat: “Jeg var kommet væk fra det, men indsamlingsbøssen har jo stået der alligevel, og jeg har netop tømt og talt den op i en mønttæller ( se billeder). Jeg sender beløbet og runder op til 5.000, – i alt fra Kiosken ApS og kunder, det er hvad vi kan undvære :)”

Vi har sendt en tak-for-støtten-diplom til Kiosk 119 og siger igen en stor tak for støtten! 🙂

Indsamlingsbøtten åbnes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indholdet tælles i mønttæller