02/09/2018

Vi gentager succesen – BROEN Danmark Rundt 2019

Cykelløbet “BROEN Danmark Rundt” var en stor succes i år, og vi kan allerede nu løfte sløret for, at vi cykler igen i 2019.

BROEN Danmark Rundt på Storebæltsbroen

BROEN Danmark Rundt til tops på Storebæltsbroen. Fra venstre: Anders Bondo Christensen, Kristian Thulesen Dahl, Flemming Bøgely og Jacob Mark.

Initiativtagere til løbet er erhvervsmanden Flemming Bøgely og folketingspolitikeren Kristian Thulesen Dahl.

De blev i august inviteret af Sund & Bælt til at tage turen op til toppen af Storebæltsbroen sammen med to af deltagerne i årets løb, lærerforeningsformanden Anders Bondo Christensen og folketingspolitikeren Jacob Mark.

Du kan se klip fra besøget på Storebæltsbroen og mere om cykelløbet i denne video:

(Video: Jyske Bank TV)

Cykler for opmærksomhed til udsatte børns fritid

BROEN Danmark Rundt er et velgørenhedscykelløb, hvor en række engagerede mennesker fra erhvervsliv, politik og foreninger er med til at sætte fokus på BROENs indsats for udsatte børns fritidsaktiviteter. Samtidig er deltagerne med til at skabe opmærksomhed på udsatte børns mulighed for at have en aktiv fritid på lige fod med andre børn i positive fællesskaber med voksne rollemodeller.

Deltagerne i cykelløbet støttes af sponsorer, og pengene går til at hjælpe udsatte børn og unge til at kunne deltage i aktiviteter i deres fritid.

BROEN Danmark Rundt 2019 arrangeres i samarbejde med Blue Idea.

Find mere om BROEN Danmark Rundt