01/02/2018

BROEN er kandidat til pris

I dag offentliggjorde Børnehjælpsdagen de tre kandidater til sin årlige pris, Børnehjælpsdagens Lillebror Pris 2018. BROEN Danmark er en af de udvalgte.

Børnehjælpsdagen uddeler i marts 2018 den årlige Lillebror Pris for 25. gang. Børnehjælpsdagens Lillebror Pris – og medfølgende 50.000 kroner – uddeles hvert år til en organisation, virksomhed, forening eller et projekt, som har ydet en indsats udover det sædvanlige for børn og unge i Danmark.

Blandt 66 indstillinger har en priskomité nomineret tre projekter eller organisationer til at blive årets prismodtager. Det er også priskomitéen, som udpeger den endelige vinder, der afsløres ved et arrangement på Københavns Rådhus den 22. marts.

De tre nominerede kandidater er: Lær for Livet, Læs for Livet og BROEN Danmark.

Det er vi naturligvis både glade og stolte over. Som Peter Poulsen, formand for BROEN Danmark og frivillig kontaktperson i BROEN Køge, siger:

“For os er nomineringen til Lillebror Prisen 2018 et udtryk for en anerkendelse af den store indsats, som vores frivillige yder hver dag for at hjælpe udsatte børn og unge. Og når anerkendelsen kommer fra Børnehjælpsdagen, der lige som os gør en kæmpe indsats for udsatte børn og unge, så betyder det ekstra meget”.

Find mere om Børnehjælpsdagens Lillebror Pris