28/12/2017

Jeanette Ottesens auktion for BROEN

Jeanette Ottesen er ambassadør for BROEN Danmark, og derfor besluttede hun i november at oprette en auktion til fordel for udsatte børns fritidsaktiviteter.

Her ses Jeanette Ottesen i sin ambassadørbluse for BROEN

På auktionsportalen Odendo.dk satte hun to billeder af sig selv på auktion. Det ene billede til fordel for BROEN Danmark og det andet til fordel for Dansk Folkehjælp. De sorthvide billeder er taget af fotografen Henrik Adamsen og viser en meget gravid Jeanette Ottesen.

Da tidsfristen udløb for at byde på billederne, var der et bud på at købe billedet til fordel for BROEN for ikke mindre end kr. 100.000. Overskuddet fra auktionen går til at støtte BROENs arbejde med at hjælpe udsatte børn til en aktiv fritid.

Find mere om Jeanettes auktion af billederne på hendes hjemmeside

Vi siger en stor tak til Jeanette Ottesen for hendes gode initiativ! Og et stort tillykke med hendes fine lille datter!

Find mere om Jeanette Ottesen som ambassadør for BROEN