17/10/2017

Velgørenhedsfitness for udsatte børns fritid

To instruktører i et fitnesscenter i Aarhus har taget initiativ til fysisk træning, der også har et socialt formål, nemlig at støtte udsatte børns fritid.

Træning og velgørenhed på samme tid

De to instruktører, Simon Husted og Eddie Murray, står i spidsen for et hold med funktionel træning hos HiFive Fitness i Aarhus. Hver lørdag siden sommerferien har de også stået for at indsamle frivillige donationer blandt deltagerne ved træningen til udsatte børn og unges fritidsaktiviteter gennem BROEN. Oven i det indsamlede beløb lægger Simon og Eddie den løn, som de ellers skulle have haft som instruktører ved lørdagens træning.

Om det flotte initiativ fortæller Simon Husted:

“Vi er egentlig bare to instruktører i HiFive Fitness, som ønskede at skabe et rum for donationer til jeres organisation, da vi mener, at alle børn bør have adgang til foreningsidræt. Det har resulteret i, at vi hver lørdag afholder en times funktionel træning for en gruppe mennesker, som både ønsker træning og gladeligt anonymt donerer et beløb hver gang, de deltager på holdet. Derudover donerer Eddie og jeg hele vores instruktørløn hver lørdag til BROEN. Centerleder Thomas Arentsen donerer også jævnlige beløb på vegne af HiFive Fitness.”

Vi siger en stor tak for den gode støtte!

Find mere om HiFive Fitness