18/07/2017

Nyt hundemotionsløb til fordel for udsatte børn

Til august ser et nyt motionsløb dagens lys i Danmark. Det er løbet HPM Dirty Paws for hunde og deres ejere, som afvikles tre steder i landet. Samtidig støtter løbet udsatte børn gennem BROEN Danmark.

Hundesundhed og udsatte børns trivsel

Det nye motionsløb kaldes HPM Dirty Paws, og det har til formål at sætte fokus på sundheden hos ét af de mest udbredte kæledyr, nemlig hunden. Baggrunden er, at hver tredje hund i Danmark er overvægtig på grund af for lidt motion og for meget mad.

Ud over at sætte fokus på hundes sundhed går overskuddet fra løbet til BROEN Danmark og den landsdækkende indsats for at hjælpe udsatte børn og unge til en aktiv fritid i lokale idræts- og fritidsforeninger.

Bag løbet står firmaet Virbac, der producerer veterinær medicin og hjælpemidler samt hundefoderet Veterinary HPM i samarbejde med eventfirmaet Stay Active.

Hvor og hvornår

HPM Dirty Paws afholdes kl. 13.30-16.00 følgende steder:

  • den 19. august ved Slettestrand i Nordjylland
  • den 3. september på Møn
  • den 16. september ved Blåvand

Deltagelse for en hund og en person koster kr. 150,-, hvoraf de 100,- kr. går til BROEN. Det er muligt at tilmelde flere personer og hunde til en særlig pris. I prisen indgår goodiebag til hund og ejer.

Alle steder afholdes også løbet “Xterra Nordic”, som er off-road triathlon, dog kun for mennesker.

Find mere om hundemotionsløbet HPM Dirty Paws samt tilmelding