03/06/2017

BROEN på Folkemødet

Program for workshoppen “Inklusion af udsatte børn i fritidsaktiviteter” – klik for stort billede

For tredje år tager BROEN Danmark til Folkemødet på Bornholm for at sikre et fokus på socialt udsatte børn og unges fritidsliv og muligheden for at forebygge dårlig trivsel gennem gode fællesskaber i foreningslivet.

Og i 2017 kan vi med glæde præsentere velgørenhedscykelløbet “BROEN Danmark Rundt”, som sendes af sted på Folkemødets sidste dag.

Mød BROEN i Allinge

At deltage i Folkemødet er for os en god anledning til at møde samarbejdspartnere og politikere til gode dialoger om den indsats, som BROEN og flere andre lægger for dagen for at hjælpe udsatte børn og unge til bedre trivsel. Vi er hver gang kommet berigende hjem fra debatter med nye idéer og kontakter, som vi kan trække på i det videre arbejde.

Indtil videre deltager vi i følgende arrangementer på Folkemødet fra torsdag den 15. – søndag den 18. juni:

  • Lørdag den 17. juni kl. 10.30 – 11.00 på L22 Danmarks Lærerforenings Hus: “Kan vi leve med, at børn i Danmark oplever fattigdom?” BROEN Danmark er med i netværket “Børn i fattigdom? Nej tak” – find mere om arrangementet
  • Lørdag den 17. juni kl. 12.00 på J37: Debatmøde om foreninger og frivillighed – “Frivillig – for CV’et eller for andre?” BROEN er med i panelet. Arrangør: Dansk håndboldforbund
  • Lørdag den 17. kl. 14.00 – 16.00 på F11 Røgeriets Eventtelt – Ved Allinge Røgeri: “Inklusion af udsatte børn og unge i fritidsaktiviteter”. Åbningstale af Lisbeth Zornig Andersen (Huset Zornig/BROEN Danmark), vært: Peter Mygind. Arrangør: Game, Psykiatrifonden, BROEN Danmark, Idrætsprojektet og DGI. #idrætforalle #inklusionafudsattebørn
    • Del 1: Praksisfortællinger med brugerrepræsentanter
    • Del 2: Co-creation: Dilemmaer og gode løsninger  (NB Tilmelding anbefales – find mere om arrangementet)

Video om dilemmaet “Ulighed i idræt” fra BROEN Danmark til Co-creation-delen lørdag kl. 15-16 (Copyright: BROEN Danmark)

  • Logo for BROEN Danmark Rundt

    Søndag den 18. kl. 11.30 – 12.00 på A99: Startskud til BROEN Danmark Rundt – “25 cyklister sendes af sted Danmark Rundt for udsatte børn”. Lisbeth Zornig Andersen (Huset Zornig og protektor for BROEN) er med til at sende 25 cyklister fra Folkemødet til Skagen. Vær med til at følge dem på vej ud fra Folkemødet til de 1.000 km fra øst til vest og syd til nord. Arrangør: BROEN Danmark. #BROENDanmarkRundt Find mere om arrangementet

Find mere om BROEN Danmark Rundt

Find mere om Folkemødet på Bornholm 2017

Vil du/I sætte udsatte børns fritid på dagsordenen på Folkemødet?

Hvis du/I vil høre, om vi fra BROEN Danmark kan medvirke i et arrangement om udsatte børn og unge og mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter i lokalsamfundet, så kontakt os gerne: info@broen-danmark.dk