02/06/2017

Sund & Bælt sender BROEN over broen

Med et sponsorat til at passere Storebæltsbroen støtter Sund & Bælt BROEN Danmark til at begrænse udgiften til transport til møder på tværs af landet, der indeholder en tur over broen mellem Fyn og Sjælland.

Betalingsanlægget ved Storebælt bliver billigere at passere for BROEN (foto: Sund & Bælt)

Da BROEN Danmark har lokalforeninger fordelt ud over landet, betyder det også mange ture for sekretariatets medarbejdere over en del af de mange broer, og selvfølgelig også over Storebæltsbroen.

I BROEN Danmarks frivillige bestyrelse sidder der også repræsentanter fra flere lokalforeninger, blandt andet fra BROEN Herlev og BROEN Lolland, som derfor også tager turen over landets længste bro flere gange om året.

Alt i alt betyder det en vigtig støtte for BROENs indsats for udsatte børns aktive fritid. Samtidig skaber det en naturlig forbindelse mellem vores nuværende lokalforening i Nyborg og den kommende i Slagelse Kommune! 🙂

Vi siger en stor tak for støtten!

Find mere om Sund & Bælt