14/03/2017

Et kram, der varmer udsatte børn

BROEN har fået en god ven, der deler kram ud til små og store. Det varmer direkte hos dem, der bærer tøj med HUGME-logoet, og det varmer indirekte hos udsatte børn og unge, som bliver støttet af kvinden bag et projekt, der så dagens lys i sommeren 2016.

Projektet HUGME (direkte oversat: “knus mig”) er startet af Helle Larsen fra Svendborg. Hun sælger tøj, huer og armbånd med et særligt “HUGME”-logo, som hun også selv har designet. Logoet er enten trykt eller broderet på tøjet, så man kan se, at man støtter projektet og deler budskabet om at give flere knus til hinanden i hverdagen.

Helle havde hørt om BROEN i Svendborg, og hun har derfor valgt at donere en andel af salgsprisen til at støtte udsatte børns fritid, sådan som hun hele tiden havde ønsket at gøre med sit projekt.

Hun fortæller på sin hjemmeside om projektet: “Jeg har arbejdet med udsatte børn, unge og familier i 24 år. Jeg har set mange børn og unge i mistrivsel, og hvad det gør ved et menneske. Derfor vil jeg gøre en forskel  og kæmpe for at vi for endnu flere udsatte børn og unge til at have lyst til livet igen.”

HUGME giver 25 kr. pr solgt stykke tøj (bluse, hue eller armbånd) til BROEN Danmark. Helle Larsen har indtil nu doneret kr. 1.500 til at støtte udsatte børn og unges fritidsliv gennem lokalforeningerne.

Find mere om Projekt HUGME

Her er huen fra HUGMEdesign