31/10/2016

Flere børn fik ferieoplevelser

227 børn og unge har været på ferieaktivitet i enten sommerferien eller efterårsferien med støtte fra BROEN. Det er resultatet af samarbejdet mellem Bikubenfonden og BROEN Danmark om at hjælpe udsatte børn og unge til at deltage i aktiviteter i ferien sammen med andre børn.

Oplevelser i ferien

sommerlejr2016

Deltagerne i BROEN Vejens sommerlejr sammen med formand Rose Hansen

Støtten til ferieaktiviteter spænder fra madskoler over træningslejre og sportsturneringer til spejderlejre arrangeret af forskellige idræts- og fritidsforeninger. Formålet med feriehjælpen er at give socialt udsatte børn og unge oplevelser i ferien sammen med andre børn. For nogle børn kan det være begyndelsen på at gå til noget i fritiden efter ferien. For andre har det været muligheden for at deltage i en træningslejr sammen med holdkammeraterne i den aktivitet, som de i forvejen går til.

Som noget nyt arrangerede BROEN Vejen for første gang sin egen sommerlejr for børn og unge unge fra lokalområdet. I sommerlejren indgik introduktion til forskellige sportsgrene, besøg i vikingecenter, fisketur og overværelse af vikingespillet i Jels.

Støtten til ferieaktiviteter blev formidlet gennem 13 af BROENs lokalforeninger.

Bikubenfonden har doneret 80.000 kr. til BROENs feriehjælp i 2016.