12/07/2016

Politisk fokus på idræt for udsatte

shutterstock_44536444_webEn pulje på 6 mio. kr. skal give udsatte borgere bedre mulighed for at dyrke idræt, og det omfatter både udsatte børn og unge, hjemløse og flygtninge. Puljen går til de fire almennyttige organisationer BROEN Danmark, DFUNK, GAME og OMBOLD i perioden 2016-2019.

I en pressemeddelelse fra Kulturministeriet siger kulturminister Bertel Haarder: “Idrætten har en særlig evne til at skabe positive fællesskaber, og idrætten kan give succesoplevelser og indgyde glæde. Derfor er det vigtigt, at alle børn og voksne, der har lyst til at dyrke idræt får muligheden for det – ligegyldigt hvem man er – socialt udsatte børn og unge, nytilkomne flygtninge, eller personer uden fast bopæl. Jeg er sikker på, at de udvalgte fire projekter kan bidrage til mange positive idrætsoplevelser for udsatte borgere på asfalten og i foreningsregi.”

Find mere hos Kulturministeriet