26/04/2016

Virksomheder kan bygge bro med CSR

Forside folder

Forsiden af BROENs nye folder om CSR

BROEN har udarbejdet en CSR-profil for at kunne udvide samarbejdet med virksomheder, der gerne vil være med til at bygge bro mellem udsatte børn og en aktiv fritid. Et CSR-samarbejde kan enten dreje sig om en donation eller et partnerskab.

CSR står for det engelske udtryk “corporate social responsibility”, der kan oversættes til “virksomhedens sociale ansvarlighed”. Hermed kan man både mene over for det nære lokalsamfund og over for samfundet i en større national eller global sammenhæng.

Vores nye CSR-folder er også udviklet som et CSR-samarbejde, hvor tre af vores gode samarbejdspartnere har bidraget med hver sin ekspertise.

Vi siger derfor en stor tak til: Skandia Danmark, OK Energi og Grafisk Forum.

Find mere om CSR-samarbejde med BROEN