17/12/2015

Julegave fra Skandia

Skandia-donation-kortForsikrings- og pensionsselskabet Skandia Danmark har siden 2004 fulgt BROENs indsats for at hjælpe socialt udsatte børn til et aktivt fritidsliv. Flere lokalafdelinger er blevet støttet af Idéer for livet-fonden. I år havde virksomheden besluttet, at man udover at give den traditionelle julegave til medarbejderne i Skandia også ville give en gave til et formål, der gør en forskel for andre.

Valget faldt på BROEN Danmark, som blev inviteret til at tage imod gaven på kr. 50.000,- ved et arrangement for medarbejderne torsdag den 17. december i hovedsædet i Ørestaden. Donationen blev overrakt af Per Wahlström, administrerende direktør, og Charsten Christensen, direktør i Skandia Danmark.

Find mere om Idéer for livet-fonden

BROEN Danmark siger en stor tak for støtten!

Skandia-donation-17122015

Charsten Christensen, direktør i Skandia Danmark overrækker julegaven til Judith Winther fra bestyrelsen i BROEN Danmark