06/11/2015

Stem BROEN i finalen om idrætspris

DanskernesIdrætspris

I 2014 gik prisen til Svendborg Gymnastikforening og SG-Huset i Svendborg (foto fra Svendborg Kommune)

Hele fire af BROENs lokalafdelinger er gået videre mod finalen om Danskernes Idrætspris 2015. Det drejer sig om BROEN Tønder, BROEN Svendborg og BROEN Nyborg samt Aktiv Fritid med BROEN Vejle som partner. De er blandt de udvalgte finalekandidater i P4-regionerne, og alle kan gå ind og stemme på sin favorit frem til fredag den 13. november.

Vinderne i hvert distrikt går videre til landsfinalen, hvorefter DIF’s bestyrelse vælger tre finalister og afgør, hvilket idrætsprojekt der skal vinde prisen. Afsløringen af vinderen sker ved tv-showet Sport 2015 den 9. januar 2016.

sport15Giv BROENs finalekandidater en stemme inden den 13. november og hjælp dem videre til landsfinalen!

  • BROEN Tønder finder du under P4-distrikt Syd
  • BROEN Svendborg og Nyborg er under P4-distrikt Fyn
  • Aktiv Fritid med BROEN Vejle er under P4-distrikt Trekanten

Find mere om Danskernes Idrætspris og stem