23/10/2015

Ny BROEN på vej i Hedensted

Hedensted Kommune har længe haft fokus på at støtte børn og unge til at være aktive i fritiden med projektet “Fritid til alle”, der gennem de seneste fire år har hjulpet mere end 350 børn med et fritidspas.

Nu vil kommunens fritidsvejleder, Dorthe Bloch Rosenvinge tage initiativ til, at børns aktive fritidsliv fortsat kan have en høj prioritet. Derfor indbydes alle interesserede til et informationsmøde om en kommende forening, BROEN Hedensted.

BROEN Hedensted skal bygge bro mellem børn, foreninger, borgere og erhvervsliv, og der er mange forskellige slags opgaver for frivillige kræfter — hvad enten du er mest til praktiske opgaver og kontakt med brugerne eller du er mere til ledelsesopgaver og måske har et godt netværk i erhvervslivet. BROEN Hedensted vil få opbakning fra BROEN Danmark og fra fagpersoner i kommunen.

Erik Haumann fra BROEN Danmark vil fortælle om BROENs måde at hjælpe børn og unge til en aktiv fritid.

Infomødet holdes tirsdag den 3. november 2015 kl. 18.00-19.30 i Frivillighuset Hedensted på Østerbrogade 21B.

Tilmelding til Dorthe Bloch Rosenvinge på: dorthe.rosenvinge@hedensted.dk

Find opslag om infomødet: Indbydelse til info-møde BROEN Hedensted_web

Hedensted Kommune har været med til at producere videoen “Strål Trine” om børns fritidsliv: