24/04/2015

Besøg af minister

Henrik Dam Kristensen hos BROEN

Henrik Dam Kristensen (tv) under besøget hos BROEN Danmark (foto: Torkill Jensen)

BROEN Danmark kunne i denne uge lægge lokaler til et besøg af Henrik Dam Kristensen, beskæftigelsesminister og medlem af Folketinget for Socialdemokraterne.

Henrik Dam Kristensen har siddet i bestyrelsen for BROEN Danmark, indtil han måtte trække sig på grund af opgaven som minister. Men han har fortsat en plads i hjertet for de udsatte børn og unge og BROENs indsats for dem, så vi fik lejlighed til at fortælle om de mange nye tiltag og aktiviteter i de 20 lokalafdelinger over hele landet.

Især talte vi om muligheden for at arbejde tættere sammen med kommuner og erhvervsliv om at løse opgaven med at skaffe midler til fortsat at kunne hjælpe flere børn og unge til et positivt indhold i fritidslivet.

Find mere om Henrik Dam Kristensens besøg hos BROEN