20/04/2015

Bryd ensomheden

Mod ensomhedDR og Folkebevægelsen mod Ensomhed – med støtte fra mere end 40 organisationer, heriblandt BROEN Danmark – sætter i uge 17 fokus på ensomhed, som er et stigende problem i det danske samfund.

Folkebevægelsen mod Ensomhed har som mål at halvere antallet af ensomme i Danmark i 2020. I dag anslås det, at mere end 200.000 danskere over 16 år føler sig ensomme.

BROEN Danmark støtter kampagnen. Og med vores indsats i 20 lokalafdelinger over hele landet for at hjælpe udsatte børn og unge ud i fritidsaktiviteter har vi et godt svar på udfordringen: Vi skal bare hjælpe endnu flere børn til at være en del af det lokale fritidsliv, hvor de kan indgå i de positive netværk, som en forening eller en klub er for rigtig mange mennesker.

BRYD ENSOMHEDEN – STØT ET BARN TIL EN AKTIV FRITID!

Find mere om hvordan du kan støtte BROEN til at hjælpe endnu flere børn og unge

Find mere om Folkebevægelsen mod Ensomhed