23/03/2015

Inspirerende konference i Horsens

DSC_0052

Lisbeth og Emma til årskonference i Horsens 2015

Tak for en god og spændende årskonference i Horsens, som BROEN Danmark vanligt stod for. Ud af 20 lokalafdelinger var 17 repræsenteret. BROEN Aalborg er endnu den nordligste afdeling. Løbende bliver der dog startet nye lokalafdelinger op rundt i hele landet. Skulle der gå ildsjæle rundt og tænke, at en bestemt by eller kommune mangler en lokal BROEN afdeling, er det muligt at hente hjælp til opstart hos BROEN Danmarks konsulent Erik Haumann, tlf. 28 59 80 10, mail erik@broen-danmark.dk Se mere på https://broen-danmark.dk/skab-en-ny-bro/

BROEN Danmarks protektor Lisbeth Zornig Andersen gav bl.a. inspiration til samarbejde og synlighed. Med sig havde hun Emma, der fortalte om sit eget liv, nedture og kamp for at komme ovenpå. Begge delte de ud af livserfaringer, meninger og viden om vigtigheden af, at gøre sig synlig for at blive hørt, og opnå indflydelse vedrørende beslutninger til gavn for udsatte familier, børn og unge.