22/03/2015

20.000 fra Lissi og Egon Kristiansens Fond

BROEN Silkeborg blev fornylig inviteret til møde hos bestyrelsen for Lissi og Egon Kristiansens Fond. Vi blev budt velkommen af Lasse og formanden for familiefonden Ole Mortensen. De ville gerne høre om det arbejde som BROEN Silkeborg gør for at støtte børn og unge, der har brug for økonomisk hjælp, så de har mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter.

Efter mødet fik BROEN en positiv mail fra Lissi og Egon Kristiansens Fond:

“Tak for et meget positivt møde tidligere i dag. I et rigt samfund som vort kan det komme som en overraskelse hvor stort behovet for støtte kan være. Både Lasse og jeg var imponeret over den ildhu og entusiasme, som I lagde for dagen. Jeres direkte og ukomplicerede tilgang til opgaven var også meget positiv. Lissi og Egon Kristiansens Fond råder som I ved over beskedne midler, men vi har besluttet at give et tilskud til jeres arbejde på 20.000 kr. Vi er sikre på at pengene i jeres hænder vil gøre god gavn for de børn og unge, som I beslutter at støtte. Fortsat held og lykke med arbejdet.

Med venlig hilsen – Ole E. Mortensen direktør – Elkær Gruppen”

BROEN Silkeborg takker for støtten!