13/03/2015

Nyhedsbrev fra Aktiv Fritid

shutterstock_27591241_web

“Mikkel har en udfordring i skolen. Han passer ikke helt ind, og han er overset derhjemme, da hans mor er alene med ham og hans lillesøster på 4 måneder. Hans sagsbehandler tog kontakt til Aktiv fritid, og nu går Mikkel til springgymnastik. Hver tirsdag henter hans frivillige følgeven Sonja ham. BROEN Vejle betaler kontingent for hans medlemskab, og Aktiv fritid har matchet Mikkel med Sonja og givet dem et 10-turskort til svømmehallen, da de slet ikke kan nøjes med at ses en gang om ugen. Mikkel har nu fået både en følgeven og en reservebedste, han får brugt noget energi, og han glæder sig til hver tirsdag.”

Det er én af de gode historier fra Projektet Aktiv Fritid om betydningen  af at have en aktiv fritid, her med støtte fra en positiv voksen.

BROEN Vejle samarbejder med projektet “Aktiv Fritid” sammen med Vejle Kommune og Red Barnet Vejle om at hjælpe børn og unge fra udsatte boligområder i Vejle til at deltage i en aktivitet i fritiden. Red Barnet finder følgevenner, hvis der er behov for ledsagelse til og fra fritidsaktiviteten.

Der er netop sendt et nyhedsbrev ud om projektet med nogle af de gode historier om børn, der er blevet hjulpet i gang.

Find nyhedsbrevet: Aktiv Fritid nyhedsbrev marts 2015 (pdf)

Find mere om projekt Aktiv Fritid hos Vejle Kommune